Teamleider afdeling Opleidingen #KRTZ

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 18 juni 2018
Reageren tot 13 november 2800
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 juli 2018
Eind datum 29 juni 2019
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Overheid
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wat ga je doen?
Van jou wordt verwacht dat je de instroom en introductie van nieuwe medewerkers binnen Dienstverlening in goede banen leidt. Je coördineert de klikgesprekken als onderdeel van de werving. Je zorgt voor een vliegende start voor de nieuwe medewerkers en je volgt de opleiding en ontwikkeling van je medewerkers nauwgezet. Je zorgt voor een goede overdracht van deze medewerkers naar de reguliere teams tijdens en na afloop van het opleidingsprogramma. Het doel is dat de nieuwe medewerkers na overdracht direct en effectief inzetbaar zijn binnen de nieuwe teams. Je bent formeel teamleider van de groep nieuwe medewerkers, tot aan de overdracht naar het team.
Daarnaast plan en organiseer je de opleidingen voor de zittende medewerkers binnen dienstverlening, waarbij je rekening houdt met beschikbare faciliteiten en bezettingen binnen de teams. 

Wie zoeken we?
Wij zoeken een enthousiaste en ambitieuze collega, met gevoel voor leidinggeven en coachen. Je beschikt over een volwaardig HBO diploma waarbij kennis van onderwijskunde een pre is. Je hebt een positieve en flexibele houding, gericht op continue verbeteren en je bent niet bang om een fikse uitdaging aan te gaan.
Je bent in staat om medewerkers te inspireren, motiveren en coachen. Tevens kun je goed feedback geven en durf je medewerkers aan te spreken op kwaliteit, kwantiteit en gedrag. Je formuleert heldere en transparante doelstellingen en vervult een voorbeeldfunctie naar de medewerkers door een zichtbare kwaliteitsgerichte en klantgerichte werkwijze te hanteren. Daarnaast ben je in staat om actief de samenwerking en verbinding te zoeken met collega’s zowel binnen als buiten de afdeling zoals daar b.v. zijn teamleiders dienstverlening, afdeling HR en Uitzendbureaus. 

Competenties.
Naast de SVB kerncompetenties Samenwerken en Verandervermogen beschik je over de compenties Besluitvaardigheid, Analytisch Vermogen, Zelfreflecties, Zelfinzicht, Resultaatgerichtheid, Sensitiviteit en Eigenaarschap.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 11 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (ICT Algemeen & Change management), Management (IT Security), Management (ICT Support), Overig (ICT - Data & Analyse), Management (ICT - Beheer), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 okt 2023    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners