Vind jouw volgende ZZP opdracht – Eenvoudig en voordelig!

Welkom bij ons ZZP vacature platform!

Hier kun je gratis jouw profiel aanmaken en reageren op opdrachten van verschillende opdrachtgevers.

Het aanmelden op ons platform is geheel gratis. Als ZZP’er kun je eenvoudig een account aanmaken. Daarnaast kun je jouw profiel invullen met jouw werkervaring, specialiteiten en referenties. Op deze manier kunnen opdrachtgevers jouw profiel vinden en uitnodigen voor een opdracht.

Op ons platform vind je een groot aantal ZZP opdrachten in verschillende branches. Je kunt gratis reageren op de opdrachten die aansluiten bij jouw specialiteiten en interesses. Op deze manier kun je jouw netwerk uitbreiden en nieuwe opdrachten binnenhalen.

Je kunt altijd gemakkelijk reageren op aangeboden opdrachten en gebruik maken van ons netwerk met een account. Een account aanmaken kost alleen een paar minuten van je tijd. Je kan geheel gratis gebruik maken van het platform met alle functionaliteiten. Je kan een profiel aanmaken. Hierin kun je o.a. jouw werkervaring, opleidingsniveau, specialisme, beschikbaarheid en tarief aangeven. Dit zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent binnen het netwerk. Het werkt als een digitaal visitekaartje.

Op het platform kun je onbeperkt reageren op gepubliceerde opdrachten van verschillende opdrachtgevers. Je reacties wordt rechtstreeks en direct doorgestuurd naar de opdrachtgever zelf. De opdrachtgever kan rechtstreeks contact met je opnemen om een opdracht te bespreken.

Op moment dat je een opdracht via KROOTZ krijgt, brengen we een matching fee van € 2,00 per uur in rekening voor onze dienstverlening. 

Alleen maar voordelen: wij vragen pas een kleine fee wanneer jij geld verdient met het netwerk van KROOTZ.

Hoe kun je in aanmerking komen voor een zzp opdracht op het platform?

Op ons ZZP platform worden dagelijks nieuwe opdrachten online geplaatst. Deze opdrachten worden aangeboden door verschillende opdrachtgevers die hun opdracht willen uitbesteden aan een geschikte ZZP’er.

Het reageren op opdrachten is eenvoudig en snel. Je kunt reageren via de reactiebutton bij de opdrachtomschrijving. Als je het reactieformulier invult en jouw CV uploadt, dan wordt deze automatisch doorgestuurd naar de opdrachtgever achter de opdracht. Deze kan vervolgens contact met je opnemen als hij of zij geïnteresseerd is in jouw reactie.

In jouw account dashboard kun je al jouw reacties op opdrachten bekijken. Ook kun je vragen stellen naar aanleiding van jouw reactie voor bijvoorbeeld een update over de status van de opdracht. Dit kan allemaal via de berichtenbox in jouw dashboard.

Als je geïnteresseerd bent in een opdracht en je wilt contact opnemen met de opdrachtgever, dan kun je dit doen nadat je het reactieformulier hebt ingevuld en verstuurd. Het is dus heel gemakkelijk om in contact te komen met potentiële opdrachtgevers en om nieuwe opdrachten te vinden die passen bij jouw expertise en specialiteiten.

Maak vandaag nog een account aan op ons ZZP platform en vind de opdrachten waar jij naar op zoek bent. Met dagelijks nieuwe opdrachten van verschillende opdrachtgevers is er altijd wel een opdracht die bij jou past!

Zijn er kosten ?

Bij ons ZZP platform kun je volledig gratis gebruik maken van alle functionaliteiten die het platform te bieden heeft. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt eenvoudig een account aanmaken en jouw profiel aanvullen met jouw werkervaring, specialiteiten en referenties.

Op ons platform kun je opdrachten vinden van verschillende opdrachtgevers. Als ZZP’er kun je gratis reageren op deze opdrachten en jouw interesse kenbaar maken bij de opdrachtgever. Er zijn geen kosten verbonden aan het reageren op opdrachten.

Kosten voor de ZZP’er zijn alleen van toepassing op het moment dat er een match tot stand wordt gebracht tussen de ZZP’er en een opdrachtgever via ons platform. Dit houdt in dat als je wordt uitgekozen voor een opdracht via ons platform, er een kleine bemiddelingsfee in rekening wordt gebracht. Deze fee wordt alleen in rekening gebracht als er daadwerkelijk een opdracht tot stand komt via ons platform.

Voor opdrachtgevers zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van ons platform. Zij kunnen gratis hun opdrachten plaatsen en kiezen uit verschillende ZZP’ers die hebben gereageerd op hun opdracht.

Maak vandaag nog gratis een account aan op ons ZZP platform en start met het vinden van nieuwe opdrachten. Kosten zijn alleen van toepassing op het moment dat er daadwerkelijk een opdracht tot stand komt via ons platform. Op deze manier kun je als ZZP’er gemakkelijk en voordelig nieuwe opdrachten vinden en je netwerk uitbreiden.

Matching fee: € 2,00 per uur

  • Onbeperkt reageren op opdrachten
  • Basis profiel (beschikbaarheid, vakgebieden, algemene informatie, etc)
  • Persoonlijk dashboard
  • Job alert
  • Je profiel zichtbaar in de ZZP database
  • Persoonlijke berichtenbox

Registreren


Onze partners