Projectleider PPI / Migratie RMW, cluster Werk en Inkomen | KROOTZ Interim & ZZP

Projectleider PPI / Migratie RMW, cluster Werk en Inkomen #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 27 maart 2018
Reageren tot 4 april 2018
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 27 maart 2018
Eind datum 27 februari 2018
Opleidingsniveau HBO, Universitair | WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Gemeente
Verlenging Onbekend

Opdracht omschrijving

Gegevens
Startdatum: Zo spoedig mogelijk, naar verwachting medio april
Aantal medewerkers: 2
Aantal fte: 2
Aantal uur: minimaal 32 uur p/w,
Duur opdracht: 12 maanden
Verlengingsopties: ja, Namelijk 1x 6 maanden

 

CLUSTER WERK & INKOMEN

Kern van de functie

·        Hetbewaken van de projectplanning en zo nodig bijsturen en interveniëren indienver­tra­gingen optreden. Signaleert tijdig aan programma management en debetrokken partijen wanneer knelpunten ontstaan in het project om gezamenlijk tekomen tot verbeter­voor­stellen. Zorgt voor de communicatie door allebetrokkenen bij het project te informeren

·        Je hebtkennis van- en ervaring met data migratie processen

·        Jevoert overleg met vertegenwoordigers van organisaties, beleidsadviseurs, vak­inhou­de­lijkeexperts, gericht op het behalen van de PPI projectdoelen en om de acceptatievan de samenwerking verhogen en te zorgen voor de implementatie door interne enexterne partijen.

·        Je maakt deel uit van het PPI programma en wordtfunctioneel aangestuurd door de programmamanager PPI.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO+ opleiding dan weleen academisch werk- en denkniveau. Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring alsprojectleider voor projecten op het snijvlak van IT en business in eenorganisatie; je hebt kennis van- en ervaring met data migratie processen. Jehebt kennis van- en ervaring met complexe projecten in het sociale domeinbinnen de context van de gemeentelijke overheid. Ver­der heb je kennis van enervaring met projectmatig werken en gemeentelijke procedures. Je beschikt overgoede communicatieve vaardigheden en je kunt organiseren, plannen, prioriterenen de voort­gang bewaken.

Geschiktheid ZZP’ers

Gelet op de aard van de opdracht in relatie tot naleving van de wet WWZ en DBA is inzet van een ZZP’er niet mogelijk. Inschrijvingen waarin een ZZP’er wordt aangeboden komen niet voor gunning in aanmerking.

ZZP’ers en niet als ZZP offreelancer bent i

ngeschreven ben je van harte welkom om te reageren. We hebbende mogelijkheid om tijdelijke (project) contracten aan te bieden op basis vaneen maand salaris (CAO). ZZP tarieven worden omgerekend naar gelijk salaris. Vraag naar de mogelijkheden.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 24 jan 2022    Expertise: Coach, Management (Training / Educatie / Coaching), Overig (Training / Educatie / Coaching), Consultant
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 21 jan 2022    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Zeist    Uiterste reactiedatum: 26 jan 2022    Expertise: Data analist, Data consultant
Locatie: Haarlem    Uiterste reactiedatum: 24 jan 2022    Expertise: Inkoper, Overig (Inkoop & Procurement)

Onze partners