Senior .Net Developer (interim)

This job has been Expired

Senior .Net Developer (interim)

 • Publicatie datum:27 oktober 2017
 • Aantal keer bekeken 319
0 Reacties
 • Opleidingsniveau HBO, Universiteit
  Ervaringsniveau Senior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 04 December 2017
  Eind datum 01 September 2019
  Branche ervaring Financiele dienstverlening, Overheid
amsterdam
Opdracht omschrijving

Datum intakes: 13/11 + 14/11/2017

Afdelingsprofiel
De afdeling ICT ondersteunt de interne klant met een betrouwbare ICT oplossing én door de klantvraag centraal te stellen. Kernwoorden die de sfeer binnen afdeling ICT typeren zijn: informeel, collegiaal, resultaatgericht, planmatig en gevoel voor kwaliteit. Het ICT – management vindt het belangrijk dat medewerkers zich continue blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als vakgebied en biedt hiervoor voldoende mogelijkheden. De afdeling telt circa 200 medewerkers. Door standaardisering werken we aan optimale efficiëntie en gebruikersvriendelijkheid. We werken volgens zakelijke afspraken met onze klanten en komen deze na.

Functieomschrijving
De organisatie is op zoek naar vier enthousiaste Senior Developers, die het Statistiek ontwikkelteam van de afdeling ICT kunnen versterken. Samen met de afdeling Statistiek zijn wij bezig om een geheel nieuw platform neer te zetten voor dataverwerking. Een grote complexe omgeving waar we nu met 3 agile ontwikkelteams aan werken. De gehele portfolio van Statistiek wordt agile gestuurd. Er is een nauwe samenwerking met de Product Owner. De developer die wij zoeken heeft duidelijk senioriteit. Niet alleen op technisch vlak, maar laat dit ook zien in de samenwerking. Hij/zij is niet alleen bezig met de samenwerking binnen het eigen team, maar zoekt ook actief de samenwerking op met betrokkenen in andere teams en afdelingen. Hij/zij schroomt niet om op collega’s af te stappen en kan goed uitleggen wat het probleem is dat opgelost moet worden.

Er wordt gewerkt met de nieuwste technologieën (Angular, Specflow … etc). Geautomatiseerd testen van de front end is ingericht met Protractor. Tenslotte is de ontwikkelstraat in eigen beheer.

Eisen:
– Je beschikt over een academisch/hbo werk- en denkniveau.
– Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse taal.
– Je beschikt over een MSDN Visual Studio Enterprise licentie
– Je bent een expert (minimaal 5 jaar relevante werkervaring) op het gebied van C# software ontwikkeling met behulp van Visual Studio en TFS, waarbij je in staat is om de meest lastige uitdagingen op code gebied, bugs en performance de baas te zijn.
– Je beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring in .Net software ontwikkeling, waarbij je aantoonbaar en langdurig (>1 jaar) heeft meegewerkt aan grote en complexe opdrachten.
– Je hebt ervaring met methodieken op het gebied van scrum en DevOps.

Wensen:
– Je beschikt over meer dan 5 jaar relevante werkervaring in .Net software ontwikkeling
– Je hebt kennis van secure-coding en is op de hoogte van de OWASP-top 10 (www.owasp.org).
– Je hebt aantoonbare ervaring met: JavaScript, HTML5, CSS, Angular.js (bij voorkeur versie 2).

 

Ben je ZZP’er, interim manager of wil je een tijdelijke opdracht obv een maandsalaris, reageer met een 1 klik op deze opdracht. Je ingevulde profiel met bijgevoegd CV zal naar de opdrachtgever worden verzonden.