Technisch Applicatiebeheerder

Technisch Applicatiebeheerder

 • Publicatie datum:2 oktober 2018
 • Aantal keer bekeken 2429
0 Reacties
 • Opleidingsniveau HBO, Universiteit
  Ervaringsniveau Medior, Senior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 01-11-2018
  Eind datum 31-01-2019
  Soort contract ZZP, Tijdelijk projectcontract (payroll)
 • ZZP tarief €15 - €30
  Jaar salaris (CAO) €45.000 - €60.000
Amsterdam, Nederland
Opdracht omschrijving

Voor onze klant in de financieel dienstverlening  zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder (ZZP, tijdelijk, freelance, interim).

De functie 
Als Technisch Applicatiebeheerder ben jij het eerste aanspreekpunt voor een breed portfolio van complexe maatwerkapplicaties / applicatieve diensten die de toezichttaak ondersteunen.

In je rol als technisch applicatiebeheerder weet jij met jouw applicatiebeheer en Microsoft ervaring de vertaling van gebruikers wensen naar (technische) oplossingen te maken. Daarvoor beheer je de omgeving en wijzigingen en breng je deze naar productie (Change- en Releaseproces). Ook verleen je 2e/3e lijns gebruikersondersteuning door het verhelpen van storingen en het oplossen van problemen (Incident- en Probleemproces). Dit doe je samen met collega applicatiebeheerders waarmee je een team vormt.

Je bewaakt de (technische) beschikbaarheid en de beheerinrichting van applicaties volgens de afspraken, stelt technische beheerhandleidingen op en onderhoudt deze. Ook het opstellen en beoordelen van technische en functionele vraagstukken behoort tot jouw verantwoordelijkheid. 

Vanzelfsprekend kijk je verder dan adhoc oplossingen: Je signaleert en analyseert mogelijke verbeteringen van applicaties en processen en je adviseert het management hierover. Ook denk je mee over manieren om het dienstverleningsniveau van de afdeling verder te verbeteren.

Profiel
We zoeken een Technisch Applicatiebeheerder met een dienstverlenende instelling die ervaring heeft met (maatwerk) Microsoft oplossingen. Onze ideale kandidaat heeft daarbij: 
• Minimaal HBO werk- en denkniveau
• Minimaal 3 jaar ervaring in applicatiebeheer/applicatiemanagement, waarbij je kennis en ervaring hebt opgedaan met: 
procesmatig / projectmatig werken (ITIL, Prince 2)
beheer van (maatwerk) applicaties gemaakt met Microsoft oplossingen (denk daarbij aan ASP.NET, CRM Dynamics. Sharepoint, SQL server en BizTalk)
• Uitstekende communicatieve vaardigheden
• Teamplayer.

De inzet zal zijn voor 3 maanden met optie op verlenging.
Aantal uren/week: 36