Senior Windows Infrastructuur Beheerder

Senior Windows Infrastructuur Beheerder

 • Publicatie datum:20 september 2017
 • Aantal keer bekeken 4752
0 Reacties
 • Opleidingsniveau HBO
  Ervaringsniveau Senior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 21 September 2017
  Eind datum 21 September 2017
  Branche ervaring Financiele dienstverlening
Amsterdam, Nederland
Opdracht omschrijving

Afdelingsprofiel
De divisie ICT bestaat uit ongeveer 190 fte, voornamelijk specialisten op het gebied van ICT, van MBO tot en met WO niveau en van alle leeftijden. De divisie ICT wordt opnieuw ingericht als een Internal Service Company, waarbij 4 domeinteams worden onderscheiden: Toezicht & statistiek, Monetair, Intern bedrijf en Corporate services (organisatie-breed). Per domeinteam is er een afdeling (eventueel met één of meer secties) die de ICT verzorgt. Daarmee zijn de domeinteams een belangrijk en duidelijk aanspreekpunt voor de business. Daarnaast zijn er de afdelingen Infrastructure & operations en CIO office. Deze vacature ontstaat binnen de sectie Platform services van de afdeling Infrastructure & Operations. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het neerzetten van alle herbruikbare componenten die het fundament vormen voor de ICT van DNB en daarmee voor de continuïteit van de bedrijfsvoering.

FunctieprofielBetrokkene zal ingezet worden in nieuwbouw en/of verbouw projecten waarin Windows-platform activiteiten gevraagd worden. Tevens zal hij/zij ingezet worden in meer operationele Windows-platform werkzaamheden zoals (maar niet limitatief) het oplossen van platform gerelateerde incidenten en problemen, het monitoren en patchen van in beheer zijnde platformsoftware. Daarnaast geeft betrokkene gevraagd en ongevraagd advies op basis van zijn/haar kennis en kunde tav het efficiënter en/of effectiever oppakken van allerlei interne werkzaamheden, en is in staat deze adviezen bijv. middels Powershell scripting te realiseren.

Eisen– De kandidaat beschikt over een werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau
– De kandidaat beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in de Nederlandse taal
– De kandidaat beschikt over MSDN licentie (Professional of Enterprise)
– De kandidaat beschikt over een Infra MCSE-certificering (maximaal 3 jaar oud)
– De kandidaat beschikt minimaal over 3 jaar ervaring (opgedaan over de afgelopen 4 jaar) met ontwikkelen/beheren in clientomgeving (Windows 7/8/10)
– De kandidaat beschikt over minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan over de afgelopen 4 jaar) met ontwikkelen/beheren in server omgeving (Windows 2008/2012/2016)
– De kandidaat beschikt over minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan over de afgelopen 4 jaar) met het automatiseren van operationele infra-werkzaamheden mbv scripting
– De kandidaat beschikt over de volgende competenties:

Goede communicatieve vaardigheden
Teamplayer
Initiërend vermogen

– De kandidaat is minimaal 32 uur per week beschikbaar
– De kandidaat is beschikbaar vanaf 6 november 2017 (of zoveel later als)  tot en met 6 mei 2018
– De kandidaat is beschikbaar voor een gesprek op 17 oktober 2017 tussen 09:00 uur en 17:00 uur

WensenDe kandidaat beschikt over recente ervaring (max. 3 jaar oud) als ontwikkelaar/beheerder met de volgende producten:
– VMware (V6)
– RES workspace manager 2014/One
– Citrix XenApp (V7.x)
– Policies
– SCCM 2012/2016
– Active Directory
– ADFS
De kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring met projecten in organisaties met minimaal 500 medewerkers of financiële instellingen
De kandidaat is minimaal 36 uur per week beschikbaar