Start je eigen gastouderbureau #KRTZ

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 20 november 2017
Reageren tot 12 november 6400
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 april 2018
Eind datum 1 januari 2023
Opleidingsniveau MBO
Ervaringsniveau Manager
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever Gastouderbureau Het Liefbeestje zijn wij op zoek naar iemand die als zelfstandig ondernemer een vliegende start wil maken in de vorm van franchise. We zoeken iemand die een eigen gastouderbureau wil starten. Het Liefbeestje heeft inmiddels veel kennis en ervaring in deze branche en daarnaast hebben ze het succesvolle activiteitenprogramma STIP ontwikkeld. Voordelen van franchise: je werkt als zelfstandig ondernemer maar je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Je behoudt veel vrijheid en je begint met een vliegende start. Op het gebied van naamsbekendheid, marketingactiviteiten en een netwerk met diverse instanties is namelijk al jaren geïnvesteerd. We zijn op zoek naar franchisenemers in Helmond, Venlo, Maastricht en Tilburg. Heb je interesse, maar woon je elders in het land, aarzel niet om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Meer weten over franchise en deze formule? http://bit.ly/2zS5SWc

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2023    Expertise: Consultant, Bestuurssecretaris
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners