Project Management Officer | KROOTZ Interim & ZZP

Project Management Officer #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 5 juni 2018
Reageren tot 6 juni 2018
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 18 juni 2018
Eind datum 10 september 2018
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior
Branche Zakelijke dienstverlening
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

FunctieomschrijvingPMO 
Jij ondersteunt alsProjectmanagement Officer samen met een andere PMO collega, een vijftalPortfolio’s (productgroepen) waarbinnen onze projecten vallen. Jij bent hetgeweten en de rechterhand van de Projectmanagers en stuurt op resultaten vantop kwaliteit. Als Projectmanagement Officer ondersteun je meerdereProjectmanagers voor de bewaking, samenhang, documentatie en rapportages vanprojecten om zodoende de projectorganisatie te ondersteunen bij de uitvoeringvan projecten, portfolio’s of programma’s.

Het PMO vak heeft geen geheimen voor je. De functie is relatief nieuw binnen de organisatie en we vragen aan jou om PMO binnen ons bedrijf nog meervorm en inhoud te geven. Jij weet precies wat er nodig is om tot succesvolleprojectresultaten te kunnen komen. Je rapporteert aan de Manager Projecten& PMO. De afdeling Project & PMO bestaat uit 28 enthousiaste collega’smet een duidelijk herkenbare passie. Het team Projecten& PMO is verantwoordelijk voor het initiëren en realiseren van communicatieoplossingen.

Jij bent in staat het volgende neer te zetten:

  • Verantwoordelijk voor de bewaking, samenhang, documentatie en rapportage vanprojecten om zodoende de projectorganisatie te ondersteunen bij de uitvoeringvan projecten, portfolio’s of programma’s
  • Opstellen en bijhouden van financiële rapportages en budgetbewaking, registrerenen opstellen van actielijsten, issue logs, RfCs (requests for changes),risicoanalyses, besluiten en overige wijzigingen
  • Bewaken van kwaliteitsaspecten en zorgdragen voor de projectuitvoering volgensstandaarden en procedures
  • Opstellen van periodieke management- en voortgangsrapportages (planning enfinanciën)
  • Signaleren van project issues (onder andere: planning, financiën, kwaliteit enresources) en het doen van voorstellen voor oplossingen
  • Verzorgen en verbeteren van communicatie naar portfolio-, programma- enprojectleden en overige stakeholders
  • Opzetten, beheren en bewaken van projectdossiers


Functie eisen

je bent uitermate nauwkeurig en neemt altijd verantwoordelijkheid. Verder benje nieuwsgierig en sta je open voor nieuwe ontwikkelingen, daarbij denk jevanuit kansen en mogelijkheden. Je hebt een sterk ontwikkeld analytischdenkvermogen en werkt zeer nauwkeurig, efficiënt en zeer gestructureerd. Jebent leergierig, een hoog leertempo en ben je creatief in het bedenken vanalternatieven. We verwachten een talentvolle PMO-er die diverse communicatiestijlen kan toepassen en zich uiteraard ook schriftelijk uitstekend kanuitdrukken.

Qua houding straal je enthousiasme uit (can-do-mentaliteit), werk je volgenshet principe afspraak is afspraak en ben je dus zeer doel- en resultaatgericht.Je neemt 100% eigenaarschap voor je werk. Je bent een teamspeler, tactvol,prettig in de omgang en zeer stressbestendig.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 20 sep 2021    Expertise: Lean consultant, Processpecialist, Consultant, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 22 sep 2021    Expertise: HRM adviseur

Onze partners