Project Management Officer | KROOTZ Interim & ZZP

Project Management Officer #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 14 maart 2018
Reageren tot 22 maart 2018
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 3 april 2018
Eind datum 1 maart 2019
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior
Branche Overheid, Logistiek
Verlenging Onbekend

Opdracht omschrijving

Wij zoeken voor een periode van 1 jaar een project management officer (PMO), die graag meebouwt aan het team dat het voortouw neemt bij de digitalisering revolutie die op dit moment plaatsvindt in de logistieke sector. Een pragmatische teamplayer die flexibel is, goed kan plannen en organiseren en een bijdrage wil leveren aan het commerciële succes door succesvolle pilots te realiseren bij klanten. Je komt in een zeer dynamische omgeving te werken, waarin omgaan met onzekerheid en wendbaarheid een absolute must zijn. 

Als project management officer (PMO) houd jij je voornamelijk bezig met het ondersteunen van het team dat bestaat uit Business Lead, Product Lead en Developers voor de implementatie van pilotprojecten bij klanten. Je zet projectplanningen op, werkt roadmaps uit en stuurt op de voortgang van meerdere projecten/pilots. Je ziet er op toe dat de data-uitwisseling met de klant goed verloopt. Kortom: je faciliteert het klantproces rondom de projecten/pilots. Je bewaakt de scope, afspraken en budgetten van deze projecten. Je signaleert knelpunten en je bent verantwoordelijk voor het aandragen van oplossingen hiervoor. Je jaagt interne en externe stakeholders na. Je draagt de zorg voor diverse status rapportages zoals bijvoorbeeld financiële rapportages t.a.v. project- en pilotbudgetten.

Additionele informatie

Digital Business Solutions is een nieuwe afdeling die zich gaat richten op het realiseren van digitale oplossingen en data services voor bedrijven en hun klanten die zich richten op het optimaliseren van de logistieke keten en netwerken. In een eigen innovatie lab werden ideeën ontwikkeld en getoetst. Succesvolle concepten worden vervolgens tot professionele producten omgebouwd en aangeboden aan klanten. In Rotterdam en wereldwijd. 

Eisen

– Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een bedrijfskundige, logistieke of bedrijfsinformatica richting

– Klantgericht, zorgt voor zorgvuldige follow-up en jaagt na waar nodig

– Kennis van projectmanagementmethodieken

– Minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van projectmanagement (PMO) binnen de zakelijke dienstverlening; Het liefst met ervaring op digitaal vlak.

– Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Logistieke (werk)ervaring (terminal, trader, agent e.d.) pré

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 24 jan 2022    Expertise: Coach, Management (Training / Educatie / Coaching), Overig (Training / Educatie / Coaching), Consultant
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 21 jan 2022    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Zeist    Uiterste reactiedatum: 26 jan 2022    Expertise: Data analist, Data consultant
Locatie: Haarlem    Uiterste reactiedatum: 24 jan 2022    Expertise: Inkoper, Overig (Inkoop & Procurement)

Onze partners