Manager Directe Sales Kanalen

This job has been Expired

Manager Directe Sales Kanalen

  • Publicatie datum:11 december 2018
  • Aantal keer bekeken 111
0 Reacties
  • Start datum 02-01-2019
    Eind datum 01-07-2019
Amsterdam
Opdracht omschrijving
Op zoek naar een tijdelijke Manager Directe Sales kanalen. De Manager moet een sterke strategische focus hebben en ruime recente ervaring met verandermanagement-trajecten in een commerciële omgeving(en). 
Er moet een nieuwe sales- en kanaal strategie neergezet worden, die gericht is op het behouden van onze voorsprong op onze concurrenten en op het maximaliseren van de klantwaarde. Deze strategie dient vervolgens geïmplementeerd te worden volgens een afgestemd implementatieplan. 
De Manager Directe Sales kanalen heeft 5 direct reports en stuurt indirect een operatie aan van circa 300 sales professionals. Daarmee is de manager ook verantwoordelijk voor het commerciële resultaat in de kanalen telemarketing en door to door. 
De Manager begrijpt hoe een sales operatie werkt, heeft feeling met de markt en stuurt actief op de commerciële performance en verbetering van de directe sales kanalen. Daarnaast is de Manager verantwoordelijk voor strategisch partnership management om de continuïteit van de samenwerking met onze sales partners te waarborgen.