Manager Directe Sales Kanalen | KROOTZ Interim & ZZP

Manager Directe Sales Kanalen #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 december 2018
Reageren tot 13 december 2018
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 2 januari 2019
Eind datum 1 juli 2019
Verlenging Onbekend

Opdracht omschrijving

Op zoek naar een tijdelijke Manager Directe Sales kanalen. De Manager moet een sterke strategische focus hebben en ruime recente ervaring met verandermanagement-trajecten in een commerciële omgeving(en). 
Er moet een nieuwe sales- en kanaal strategie neergezet worden, die gericht is op het behouden van onze voorsprong op onze concurrenten en op het maximaliseren van de klantwaarde. Deze strategie dient vervolgens geïmplementeerd te worden volgens een afgestemd implementatieplan. 
De Manager Directe Sales kanalen heeft 5 direct reports en stuurt indirect een operatie aan van circa 300 sales professionals. Daarmee is de manager ook verantwoordelijk voor het commerciële resultaat in de kanalen telemarketing en door to door. 
De Manager begrijpt hoe een sales operatie werkt, heeft feeling met de markt en stuurt actief op de commerciële performance en verbetering van de directe sales kanalen. Daarnaast is de Manager verantwoordelijk voor strategisch partnership management om de continuïteit van de samenwerking met onze sales partners te waarborgen.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 20 sep 2021    Expertise: Lean consultant, Processpecialist, Consultant, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 22 sep 2021    Expertise: HRM adviseur

Onze partners