Infra Architect

Infra Architect

 • Publicatie datum:20 februari 2018
 • Aantal keer bekeken 1046
0 Reacties
 • Opleidingsniveau HBO
  Ervaringsniveau Senior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 05 March 2018
  Eind datum 31 December 2018
  Branche ervaring Onderwijs | Educatie
Rotterdam, Nederland
Opdracht omschrijving

Om de afdeling te versterken zijn we op zoek naar een talentvolle en ervaren infra architect met visie op een modern IT-landschap. Dit betekent security proof en oog voor de hedendaagse gebruikerswensen.

Deelnemers dienen rekening te houden met selectiegesprekken vanaf 26 februari a.s.

Samen met je collega architecten van de afdeling Projectmanagement & Consultancy (PMC) binnen de unit IT Development neem je het voortouw bij de verbeteringen en vernieuwingen binnen het infra (en netwerk) domein van de EUR. Je ontwikkelt en onderhoudt een visie op de architectuur van het domein en borgt door afstemming met projecten en beheerpartijen een gestructureerde en gecontroleerde verandering. Je participeert in projecten en zorgt voor de vertaling van architectuur naar praktisch uitvoerbare ontwerpen. Je houdt je bezig met de volgende taken:
– Het waar van toepassing (mede-) ontwerpen van doelarchitecturen (High Level Designs, waar deze nog ontbreken of onvolledig zijn);
– Advisering van (project-) management op het gebied van infra architectuur;
– (mede-) Uitvoeren impact analyses en bijdragen aan Plannen van Eisen;
– Meedraaien in het change proces (o.a. deelname Technical Advisory Board);
– Het op basis van gebruikerswensen, binnen de kaders van architectuur (ondersteunen bij het) opstellen van Low Level Designs en Technische Ontwerpen;
– Borgen en verbeteren van het architectuur proces en specifiek binnen ICT;
– Specificatie van de procedures, standaards en normen op het gebied van architectuur.

Als infra architect rapporteer je aan de manager van de afdeling Projectmanagement & Consultancy. Je werkt samen met je collega architecten (applicatie-, integratie-, netwerk en infra) en de security adviseur van dezelfde afdeling.
Daarnaast is er een nauwe functionele samenwerking met de specialisten en beheerders van de unit IT Support.

Om de rol goed te kunnen vervullen ben je een zelfstarter, pro-actief, initiatiefrijk, een zeer ervaren en ‘brede’ architect, leg je de verbinding en laat je mensen samenwerken. Tegelijk geef je duidelijk en effectief inhoudelijke sturing en escaleer je wanneer noodzakelijk. Kwaliteitsbewustzijn enerzijds maar ook pragmatisme anderzijds staan hoog in je vaandel.

Eisen
– Aantoonbare meerjarige ervaring (>5 jaar) met het ontwerpen van infra oplossingen.  
– Aantoonbare kennis / ervaring op het gebied van IT security is een must, kennis van de privacy regelgeving m.b.t. data is een pré (geef aan waar dit in het CV aangetoond wordt). 
– Aantoonbaar beschikken (opleidingen en werkervaring) over een brede en up-to-date kennis van en ervaring met ICT-architectuurprincipes in het algemeen en de HORA in het bijzonder. 
– Aantoonbare kennis van en ervaring met een breed scala aan technische concepten en bijbehorende tooling voor enterprise organisaties. met betrekking tot virtualisatie, storage, backup en automation (VMware, Microsoft, Redhat, Puppet, en SCCM).