Financieringsspecialist #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 28 december 2017
Reageren tot 31 januari 2018
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 februari 2018
Eind datum 30 april 2018
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior
Branche Financiële dienstverlening
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Werkzaamheden:
De Financieringsspecialist bedient klanten met een omzet tussen 5 en 30 mio Euro en een obligo van meer dan 1 mio Euro. Het merendeel van de klanten (minimaal 50%) heeft een omzet tussen de 5 en 10 mio Euro. Incidenteel heeft hij een klant met een hogere omzet in portefeuille. De Financieringsspecialist bedient, samen met de Accountmanager Grootzakelijk, klanten met complexe financieringsbehoeften en regelmatig met een internationaal karakter, waarbij sprake is van specialistisch maatwerk, zware advisering van ondernemers / DGA’s en uitzonderlijke constructies (bij voorbeeld afwijkende financieringsvormen).

De Financieringsspecialist ondersteunt het management Bedrijven bij het opstellen en actueel houden van het lokaal financieringsbeleid. Hij vervult de expertrol op het gebied van financiering binnen de bank.

De Financieringsspecialist is verantwoordelijk voor het analyseren van bedrijfs-, financiële en structuurrisico’s bij het verstrekken van financieringen en, samen met de Accountmanager Grootzakelijk, voor het structureren van de financiering en het toelichten van het financieringsvoorstel bij de klant.

Vereisten:
-HBO+ niveau
-Minimaal 2 jaar (recente) bankervaring in de rol van Financieringsspecialist.
-Gedegen BBS kennis.
-Er ligt een focus op het verbeteren van de kwaliteit, de kandidaat dient dan ook thuis te zijn in de werkzaamheden conform revisies en aanvragen.

Competenties:
– Klant belang centraal stellen
– Samenwerken
– Resultaten realiseren
– Passie tonen voor mensen
– Netwerken
– Inspireren en beïnvloeden
– Waarde realiseren uit verschillen
– Onafhankelijk & onderbouwd oordelen

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 5 okt 2022    Expertise: Implementatie consultant, Management (ICT Algemeen & Change management), Management (ICT Support), Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Implementatiemanager, Overig (ICT - Projectmanagement), Overig (ICT Support & Ondersteuning), Management (ICT - Beheer), Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2022    Expertise: Teamleider, Management (HRM), Overig (HRM)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2022    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Ethical hacker, Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners