Financieringsspecialist

Financieringsspecialist

 • Publicatie datum:28 december 2017
 • Aantal keer bekeken 863
0 Reacties
 • Opleidingsniveau HBO
  Ervaringsniveau Medior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 01 February 2018
  Eind datum 30 April 2018
  Branche ervaring Financiele dienstverlening
Amsterdam, Nederland
Opdracht omschrijving

Werkzaamheden:
De Financieringsspecialist bedient klanten met een omzet tussen 5 en 30 mio Euro en een obligo van meer dan 1 mio Euro. Het merendeel van de klanten (minimaal 50%) heeft een omzet tussen de 5 en 10 mio Euro. Incidenteel heeft hij een klant met een hogere omzet in portefeuille. De Financieringsspecialist bedient, samen met de Accountmanager Grootzakelijk, klanten met complexe financieringsbehoeften en regelmatig met een internationaal karakter, waarbij sprake is van specialistisch maatwerk, zware advisering van ondernemers / DGA’s en uitzonderlijke constructies (bij voorbeeld afwijkende financieringsvormen).

De Financieringsspecialist ondersteunt het management Bedrijven bij het opstellen en actueel houden van het lokaal financieringsbeleid. Hij vervult de expertrol op het gebied van financiering binnen de bank.

De Financieringsspecialist is verantwoordelijk voor het analyseren van bedrijfs-, financiële en structuurrisico’s bij het verstrekken van financieringen en, samen met de Accountmanager Grootzakelijk, voor het structureren van de financiering en het toelichten van het financieringsvoorstel bij de klant.

Vereisten:
-HBO+ niveau
-Minimaal 2 jaar (recente) bankervaring in de rol van Financieringsspecialist.
-Gedegen BBS kennis.
-Er ligt een focus op het verbeteren van de kwaliteit, de kandidaat dient dan ook thuis te zijn in de werkzaamheden conform revisies en aanvragen.

Competenties:
– Klant belang centraal stellen
– Samenwerken
– Resultaten realiseren
– Passie tonen voor mensen
– Netwerken
– Inspireren en beïnvloeden
– Waarde realiseren uit verschillen
– Onafhankelijk & onderbouwd oordelen