Financieel Adviseur Bank (zzp / interim)

Financieel Adviseur Bank (zzp / interim)

 • Publicatie datum:3 januari 2018
 • Aantal keer bekeken 4814
0 Reacties
 • Opleidingsniveau HBO
  Ervaringsniveau Medior, Senior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 01 February 2018
  Eind datum 01 May 2018
  Branche ervaring Financiele dienstverlening
Opdracht omschrijving

Afdeling Complex Beheer Particulieren is per februari opzoek naar 5 FinancieelAdviseurs B. Standplaats: Apeldoorn. Het betreft een tijdelijke vacature ivmbehoefte aan extra capaciteit met optie tot verlenging.

Beschrijving:
Ben jij een enthousiaste, leergierige en kritische Financieel Adviseur? Wil jijklanten in telefonische gesprekken vertrouwen geven bij het maken vanfinanciële keuzes bij complexe vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een recent nieuwe afdeling (gestart per 01-10) zijn wij per begin februari op zoek naar +/- 5 nieuwe Financieel Adviseurs B(32 – 36 uur). Het betreft een tijdelijke functie i.v.m. bewust flexibeleschil, contracten worden steeds met 3 maanden verlengd.

Onze afdeling:
Wij streven er naar dat onze klanten zelfverzekerd financiële keuzes kunnenmaken. Ook in situaties waarin sprake is van complexe-, inactieve- of expirerendeproducten die een financieel risico voor de klant met zich mee kunnen brengen.

Om klanten hierin professioneel te ondersteunen richten we de gecentraliseerdeafdeling ‘Complex Beheer Particulieren’ (CBP) in. Een nieuwe afdeling metfinancieel adviseurs die vanuit twee locaties (Sint-Oedenrode en Apeldoorn) viade modernste technieken, proactief klanten bewust maken van zaken die impacthebben op hun financiële situatie.

Hierbij ligt de focus op de kwaliteit van onderhoud en continu verbeteren. Endraagt de afdeling bij aan de organisatiedoelstelling de meest klantgerichtebank van Nederland te zijn. De afdeling groeit uit naar ruim 100 FTE in totaalen werkt in meerdere zelfstandige teams.

De functie:
Je bent fris en jong van geest, doet geen aannames, gaat onbevangen en zondervooroordelen een gesprek in. Je weet dat klantsituaties niet gelijk zijn aanelkaar en gaat voor een gesprek op maat. Je wilt jezelf graag ontwikkelen.

Dankzij jouw stijlflexibiliteit weet je klanten te bereiken en motiveren toteen beheergesprek aan de telefoon. In je gesprekken verken je de klantbehoefteen toets je of bestaande producten nog bij de situatie van de klant passen. Zohelp je de klant aan een passende oplossing. Vanzelfsprekend houd je de focusop resultaat met een optimale klantbeleving en kwaliteit.

Je pikt commerciële signalen op en verwijst actief door naar collega’s op delokale bank voor een adviesgesprek ‘face to face’. Je beantwoordt vragen vanklanten over complex beheer producten in de breedte. Met als voornaamsteaandachtsgebied het behandelen van expiraties kapitaalverzekeringen, besprekenbetaalbaarheid hypotheek met een aflossingsvrij deel en productonderhoudinactieve producten ketens GNP en GOS.

Je rapporteert aan de teamleider Complex Beheer Particulieren.

Wij vragen:
• Minimaal HBO opleiding en werk- en denkniveau of MBO 4 i.c.m. met gedegenkennis en ervaring in gevraagde rol;
• Kennis en ervaring op gebied van expiraties van lijfrentes en behandelen vankoopsommen is een vereiste (kandidaten die voor 2010 binnen de organisatie in degevraagde rol hebben gewerkt én in bezit zijn van WFT Inkomen en Vermogen,beschikken over deze kennis);
• WFT Basis, WFT Hyp krediet en WFT Vermogen is vereist. WFT Inkomen is nietnodig!

•Aantoonbare Rabo-ervaring met de verkoop/beheer van vermogens- eninkomensproducten binnen Rabobank;
• Volledig gecertificeerd conform vereisten profiel;
• Beschikbaarheid minimaal 32 uur, 2 avonden werken. 4×9 is NIET mogelijk.