Field Service Engineer – Focus op Nederland – Stoom – Mechanisch – Basis E&I – M&R

Field Service Engineer – Focus op Nederland – Stoom – Mechanisch – Basis E&I – M&R

 • Publicatie datum:5 maart 2019
 • Aantal keer bekeken 1323
0 Reacties
 • Opleidingsniveau MBO
  Ervaringsniveau Medior
  Aantal uur per week 17 tot 24 uur
 • Start datum 05-03-2019
  Eind datum 31-12-2022
  Branche ervaring Industrie
 • Soort contract ZZP
Opdracht omschrijving

Over ons

Spirax-Sarco isfabrikant van een brede waaier aan producten en totaaloplossingen voor stoom enandere industriële fluïda. Onze expertise én een volledig full-serviceconceptinclusief een opleidingscentrum, maken van Spirax-Sarco een gewaardeerd partnervan de industrie. Als marktleider zijn wij wereldwijd actief, met 7productievestigingen en 51 sales- en servicekantoren in 34 landen. Onze klantenzijn actief in de meest diverse sectoren zoals voeding, farmacie, chemie,hospitalen, elektronica, metaal, … Vanuit onze kantoren in Zwijnaarde bijGent zijn voor de Benelux 57 medewerkers actief.

 

Omonze serviceteam verder uit te breiden, zoeken wij een Field Service Engineer (m/v):

 

 

Over u

U bent opdagdagelijkse basis bij onze klanten en derhalve een heel belangrijkevertrouwenspersoon van onze klanten.
Concreet betekent dit: Na uw opleidingsperiode zal u onze klanten assisterenbij opstarten van technische oplossingen; analyseren van installaties;preventieve en curatieve onderhoudsactiviteiten met technische meerwaarde,zoals uitvoeren van productsurveys en dit altijd bij onze klanten; hiervoorhebt u ook regelmatig contact met uw collega’s sales engineers die uw raadgebruiken om de klant nog beter ten dienste te zijn.
Daarnaast participeert u aan de technische opleidingsdagen.

 

PROFIEL


U hebt een elektromechanische all-round achtergrond met een basiskennis meet-en regeltechniek op MTS-HTS niveau. U hebt reeds een eerste werkervaring achterde rug, bij voorkeur met field service. U bent geduldig en hebt eenklantvriendelijke aanpak die het opbouwen van langetermijnrelatiesnastreeft. Een basiskennis van de Engelse taal strekt tot aanbeveling.
U werkt nauwkeurig, georganiseerd en altijd met veiligheid als prioriteitnummer 1. Indien u nog geen VCA attest bezit, zullen wij de opleiding voorzienvoor het behalen daarvan.Contact:

 

Mail uw recent CV met motivatie naar:

 

Spirax-SarcoBenelux

Gert VanGeyte – Service Manager

Industriepark5

B – 9052Zwijnaarde

gert.vangeyte@be.spiraxsarco.com