(Corporate) Recruiter a.i. #KRTZ

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 22 oktober 2018
Reageren tot 13 november 5600
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 3 december 2018
Eind datum 3 mei 2019
Opleidingsniveau HBO, Universitair | WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een (corporate) recruiter a.i.

Voorkeur wordt gegeven aan iemand met een brede ervaring op het gebied van IT & management functies.

Wie wil dat nou niet? Werken bij een Great Place to Work. En er dan ook nog verantwoordelijk voor zijn om dagelijks nieuwe collega’s te verwelkomen die passen bij onze kernwaarden ’Betrokken, Integer en Ondernemend’. Mensen die werk maken van het leven, die elke dag werken aan excellente dienstverlening.

Binnen de afdeling P&O is recruitment dagelijks in de weer om nieuwe collega’s te verwelkomen. Zo geven wij invulling aan de 3 pijlers van het HR-beleid (leukste werkgever, klantgericht werken en samen leren). Onze ambitie is om een strategisch business partner te zijn voor het management. Dat doen we door lading te geven aan ons werkgeversmerk, proactief te werven, de processen continu te verbeteren en adviezen te geven. We houden ons naast de dagelijkse werkzaamheden rondom werving & selectie bezig met diverse projecten, als HR analytics, arbeidsmarktcommunicatie en externe inhuur.

Het profiel:
We zijn op zoek naar een tijdelijke collega die bij ons past: die gelooft in wie we zijn en waar we voor staan. Die onze kernwaarden omarmt en versterkt. Die het klappen van de zweep van het recruitmentvak kent. Die zich prima weet te handhaven en te ontwikkelen in deze aantrekkende arbeidsmarkt. Die neus heeft voor talent en ontwikkelpotentieel. Bovenal zijn we op zoek naar iemand waar we veel plezier aan en mee beleven en waar we van kunnen leren.

Je krijgt als recruiter veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent namelijk de regisseur van het gehele recruitmentproces. Managers vertrouwen op jouw kennis en kunde bij het aannemen van hun nieuwe teamleden. Je kent de arbeidsmarkt als je broekzak en weet via welke kanalen je de allerbeste nieuwe collega’s kunt vinden. Onze kernwaarden vertaal je naar competenties en vraag je op de juiste wijze uit. Onze sollicitanten worden door jou in de watten gelegd. Onze managers weten dat hun vraagstuk bij jou in goede handen is. Als ambassadeur begrijp je het belang van een zorgvuldige selectie en vertaal je dit naar goede processen en procedures.

We verwachten van jou:
• Lef om nieuwe ideeën uit te proberen;
• Enthousiasme, toewijding en plezier;
• Een ijzersterke discipline in plannen en het bewaken van voortgang;
• Feedback zodat we allemaal kunnen blijven leren;
• Een scherp luisterend oor;
• Denken in oplossingen;
• Doelgerichte adviezen;
• Actieve deelname aan projecten;
• Een afgeronde HBO opleiding;
• Drie tot vijf jaar relevante ervaring als recruiter;
• Ervaring met pro actief benaderen van kandidaten.

 

Max tarief €55 per uur of €5200 per maand payroll

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners