Contractbegeleider #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 5 april 2018
Reageren tot 6 april 2018
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 9 april 2018
Eind datum 1 april 2019
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior, Senior, Manager
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht: Contractbegeleider

Locatie: Delft 

Inzet: 36 uur/week

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. In opdracht van de minister en de staatssecretaris werkt Rijkswaterstaat aan het aanleggen, beheren en ontwikkelen van de infrastructurele hoofdnetwerken van ons land. Rijkswaterstaat is de beheerder van het nationale rijkswegennetwerk (3260 km), het rijkswaterwegennetwerk (1686 km) en het landelijke watersysteem (65.250 km2). Hiervoor zijn betrouwbare data en ICT essentieel. De dienst Centrale informatievoorziening voert binnen Rijkswaterstaat landelijke taken uit op het gebied van inwinning, beheer en verstrekking van data en ontwikkeling en beheer van hoogwaardige ICT.

De afdeling Inkoopcentrum IV, onderdeel van de directie Bedrijfsvoering & Inkoop, verzorgt de inkoop van complexe data- en ICT-systemen van de dienst Centrale informatievoorziening voor heel Rijkswaterstaat.

We streven naar een professionele inkoop van producten en diensten en naar een gezamenlijk beheer van onze overeenkomsten voor onze te leveren landelijke data- en ICT-diensten. Het ‘markt, tenzij’-beleid van Rijkswaterstaat impliceert een sterke voorkeur voor de uitbesteding van activiteiten door inschakeling van de markt. Hiertoe verleggen we onze focus naar de ontwikkeling van regietaken. Tevens vergroot de scope van onze afdeling zich, met toenemende aandacht voor strategie en risicobeheersing en hebben onze activiteiten een sterk groeiende impact op het primaire proces.

Taken/werkzaamheden

1. Begeleiden van een of meer complexe (ICT) Europese aanbestedingen;

2. Bijdragen aan adviesproducten op een of meer afgeronde complexe aandachtsgebieden.

Deze aandachtsgebieden zijn inhoudelijk sterk verweven met, invloed op en bepalend voor, andere aandachtsgebieden en beleidsterreinen binnen Rijkswaterstaat.

De contractbegeleider draagt bij aan de vertaling van sourcings- en inkoopstrategieën naar richtinggevende kaders voor inkoop en contractvormen binnen het domein/de product-markt combinatie en bewaakt deze. De contractbegeleider draagt bij aan (coördinatie van) efficiënte, gestandaardiseerde en beheerste wijze van contractvoorbereiding – aanbesteding en –uitvoering richting verschillende marktpartijen en levert bijdragen aan de verbetering van het vakgebied inkoopmanagement.

Opleiding

1. Bachelor –HBO werk- en denkniveau;

2. Relevante inhoudelijke opleiding op het gebied van inkoop en contracten, bijvoorbeeld NEVI 2 of gelijkwaardig;

Werkervaring

1. Je bent op de hoogte van regelgeving, voorschriften, procedures en systemen binnen de RWS organisatie en in staat deze toe te passen bij dagelijkse werkzaamheden;

2. Je hebt kennis en ervaring met het IPM-model

3. Je hebt kennis van risicomanagement, projectbeheersing, inkoopcontractering, systeemgerichte contractbeheersing, EMVI, ISP, auditing en assetmanagement.

4. Je hebt aantoonbare ervaring in projectmatig werken.

5. Je hebt een opleiding auditor gevolgd en ervaring met auditing is een pre

Competenties

RADIO-V (resultaat gedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend, verbindend)

Algemeen:

Klantgericht

Analyserend vermogen

Samenwerken

Plannen en organiseren

Omgevingsbewust

Voortgangscontrole

Mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Wensen

Pragmatisch ingesteld (zowel een doener als een denker)

Goed in teamverband kunnen werken

Goede sparringpartner van de opdrachtnemer

Je bent bewust van de (in)formele regels, verschillende posities, ontwikkelingen en gevoeligheden en krachtenvelden in de organisatie en handelt ernaar;

Je onderhoudt goede (in)formele contacten met alle relevante partijen;

Je ziet knelpunten bijtijds aankomen;

Bijzonderheden

Wij vragen de kandidaat bij de aanbieding een goede motivatie (max. 250 woorden) aan te leveren. Hierbij is het van belang dat aantoonbare verwijzing naar de kennis en ervaring van de functie wordt omschreven. Zonder een goede motivatie kunnen wij de aanbieding niet in behandeling nemen. Kandidaten met recente ervaring (maximaal 2 jaar geleden) binnen Rijkswaterstaat genieten de voorkeur en worden geadviseerd een referentie op te geven. 

Deze opdracht is uitsluitend voor zelfstandig professionals of medewerkers in dienst bij leveranciers. ZZP contracten zijn niet mogelijk. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven worden omgerekend naar een salaris. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners