Assistent Accountmanager Complex Grootzakelijk (Bank)

Assistent Accountmanager Complex Grootzakelijk (Bank)

 • Publicatie datum:22 oktober 2017
 • Aantal keer bekeken 5532
0 Reacties
 • Opleidingsniveau MBO, HBO
  Ervaringsniveau Medior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 16 October 2017
  Eind datum 16 January 2018
  Branche ervaring Financiele dienstverlening
Utrecht, Nederland
Opdracht omschrijving

De organisatie zoekt metdirect een Assistent Accountmanager Complex Grootzakelijk, 36 uur per week. De opdrachtheeft een duur van 3 maanden met optie tot verlengen

De functie
Specifiek voor de functie het volgende:
We zoeken iemand die tussen alle processen de linkin pin is tussen deaccountmanager en de klant. Iemand die proactief is en goed is in siebel. CDDkent ook geen geheimen voor deze kandidaat. Je hebt en houdt de regie encoördineert alles op een uitstekende manier. Qua competenties vinden we het belangrijkdat je communicatief heel vaardig bent en dat je in staat bent de verwachtingenover en weer te managen. Je bent heel secuur en werkt georganiseerd.Organiseren en plannen is dan ook je tweede natuur. Je bent probleemoplossenden zet je schouders eronder. Je werkt 2 op 2 (2 assistenten op 2accountmanagers).

Als Assistent Accountmanager Grootzakelijk ben je de perfecte schakel tussenéén of meerdere accountmanagers en grootzakelijke klanten. Je werktzelfstandig. Je plant en maakt afspraken voor de accountmanager, bereidtklantgesprekken voor en handelt deze af. Daarnaast adviseer en informeer jeklanten, je signaleert kansen en financiële risico’s en je handeltadministratieve werkzaamheden af. Waar nodig los je problemen van de klant op.

Je functie is dynamisch: je hebt veel contact met je collega’s uit andere teamsen andere organisatieonderdelen, met specialisten en uiteraard met klanten. Jeweet hoe de klant online zijn dienstverlening kan regelen, helpt hem hierin opweg en stimuleert hem om hiervan gebruik te maken.