Adviseur Personeelsplanning | Amsterdam #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 28 oktober 2019
Reageren tot 30 oktober 2019
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 november 2019
Eind datum 30 juni 2020
Opleidingsniveau HBO, Universitair | WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Informatie

Interim opdracht / zzp vacature
Tijdelijke opdracht / payroll vacature

 Inzet: 36 uur per week
 Branche: Transport | Logistiek
 Locatie: Amsterdam
 Contract: Deta-vast
 Startdatum: 01 november 2019
 Einddatum: 30 juni 2020, verlenging mogelijk (hierbij kan de wens zijn om in dienst te komen bij de opdrachtgever)
 Opleidingsniveau: HBO, Universiteit
 Maandsalaris: Marktconform

Omschrijving

Functieomschrijving
Je krijgt van ons veel vrijheid om zelf vorm en inhoud aan jouw functie te geven. Zo vervul je als onze nieuwe adviseur Personeelsplanning een pioniersrol. Bijvoorbeeld door binnen de organisatie met voorstellen te komen om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Een veelzijdige baan. Naast het verzorgen van de personeelsplanning organisatiebreed, werk je zelfstandig aan het ontwerpen van roosters en werk je veel samen met de verschillende planningsafdelingen en divisies, het management en de ondernemingsraad. Ook houd je nauw contact met jouw directe collega-adviseur met wie je veel overlegt en afstemt. Het is belangrijk dat je regelmatig contact hebt met collega’s uit alle geledingen van onze organisatie, dus helemaal ‘honkvast’ ben je niet.
 
Als adviseur Personeelsplanning rekenen we op je . Zeker als het gaat om:

 • het ontwerpen en beheren van roosters, en je ontwikkelt rouleringsmethodieken. Je zorgt voor een zo efficiënt mogelijke inzet van personeel, op korte én lange termijn. Daarbij houd je rekening met de regelgeving.
 • het bijhouden van ontwikkelingen in de relevante wet- en regelgeving. Je ziet kansen en risico’s en zorgt voor afstemming binnen de organisatie.
 • productiviteits- en efficiëntieverbeteringen. Je signaleert ze, komt met verbetervoorstellen en zorgt voor de uitvoering en borging daarvan.
 • adviezen richting het management. Met jouw expertise op het gebied van planning, roosters en regelgeving ben jij van invloed.

Functie-eisen
Jij ziet kansen en hebt het lef ze te grijpen. Het initiatief nemen, van aanpakken weten en niet bang om buiten de gebaande paden te treden, zo zou jij jezelf kunnen omschrijven. Je hebt de mentaliteit van een vernieuwer, een pionier. Je kunt goed zelfstandig je weg vinden en je gaat altijd nauwkeuring te werk. Daarnaast ben je ook een teamspeler: sociaal, communicatief vaardig en organisatiesensitief. Met jouw leergierigheid, enthousiasme en overtuigingskracht verhoog je het kennisniveau van de afdelingen en het management op het gebied van planning, roosters en regelgeving. Complexe materie kun je daarbij duidelijk en concreet maken. Je bent wel in voor een lolletje en met jouw humor en open persoonlijkheid lukt het jou mensen voor je te winnen. In onze planning kunnen wij er verder op rekenen dat jij:

 • minimaal hbo-werk- en -denkniveau hebt op het gebied van logistiek, vervoerskunde en/of bedrijfskunde.
 • relevante kennis hebt van wet- en regelgeving, met name op het gebied van logistiek.
 • ruime werkervaring hebt opgedaan bij een logistiek bedrijf in het logistieke proces. Denk aan ervaring met vervoerplanning, transportplanning en/of personeelsplanning.
 • handig bent met systemen. Denk aan software zoals Excel en Access.
 • ruime ervaring met onderzoeksmethoden en -technieken hebt.
 • minimaal 5 jaar ervaring met het ontwerpen en beheren van roosters en het opzetten van planningen
 • voldoende ‘body’ om het management en de OR te adviseren in productiviteits- en efficiëntieverbeteringen.

Deze opdracht heeft een uiterste reactiedatum om meegenomen te worden in de procedure. Deze datum is: woensdag 30 oktober 2019

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)

Onze partners