Nieuw logo, verbeterd interim & ZZP platform

0

Vanaf vandaag hebben we ons nieuwe logo en onze nieuwe huisstijl doorgevoerd. Dit zal in al onze uitingen worden doorgevoerd alsmede een aantal kleurstellingen. Daarnaast zijn wij druk bezig om ons platform uit te breiden met nieuwe en verbeterende functies om nog beter te voldoen aan de wensen van de ZZP’ers, interim professionals, opdrachtgevers en recruiters. Alle onderstaande verbeteringen en vernieuwingen zullen de komende weken worden uitgerold.

Geverifieerde ZZP’ers / interim professionals

Het wordt mogelijk om een geverifieerd profiel te krijgen. Dit profiel wordt volledig geverifieerd en dit wordt kenbaar gemaakt via onze website middels een icoon; dit verhoogd je betrouwbaarheid en daarmee je respons.

Exclusieve opdrachten

Het wordt voor opdrachtgevers en recruiters mogelijk om exclusieve opdrachten te plaatsen. Deze opdrachten worden niet op de publieke website getoond maar enkel beschikbaar gesteld voor de ingeschreven ZZP’ers en interim professionals.

Opdracht notificaties

Het wordt mogelijk om onze nieuwste opdrachten te ontvangen zonder een actief account te hebben op onze website. U ontvangt dagelijks een notificatie met de opdrachten in het door u gekozen vakgebied. Klik hier om naar de inschrijf pagina te gaan.

Partners

We zijn druk bezig om ons partner netwerk uit te breiden met producten en diensten specifiek voor ZZP’ers en interim professionals. Als ZZP’er of interim professional aangesloten bij KROOTZ ZZP geniet je altijd van een voordeel. Momenteel zijn wij bezig om een samenwerking op te tuigen met een online trainings academy, verzekeringsmaatschappijen en met een bank.

Blogs

Regelmatig zullen we interessante blogs en nieuws artikelen en tips & tricks publiceren; ook van onze partners. Het is ook mogelijk om als ZZP’er, interim professional, opdrachtgever en/of recruiter een blog bericht aan te dragen. Hierbij wordt de ingezonden blog onder de aandacht gebracht bij een groot publiek passend bij je doelgroep. Ook is het mogelijk om je aan te melden als gast blogger. Klik hier om je aan te melden als gast blogger of een blog in te zenden.