Servicedesk Medewerker #KRTZ0607257

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 januari 2020
Reageren tot 15 januari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie 's-Hertogenbosch
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
ZZP tarief € 32 per uur
Salaris €2.500 - 3.000 €2.000 - 2.500 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Datum intakegesprekken: 21-01-2020 (13:00 – 15:00) 

Opdrachtomschrijving
De afdeling bestaat uit vier clusters, die alle ondersteunende diensten leveren aan de hele organisatie. Het cluster IT-Beheer is één van de vier clusters. Dit cluster is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van de IT-dienstverlening van de organisatie ter ondersteuning van de organisatie.

Voor het cluster IT Beheer zoeken wij ten behoeve van vervanging voor een zwangerschapsverlof naar een Medewerker Servicedesk.

Omschrijving
Als medewerker ServiceDesk zorg je voor het bereikbaar zijn de van servicedesk en neem je verstoringen, vragen aan. Je bepaalt de prioriteit van de afhandeling van verstoringen, vragen en verwerkt deze of zorgt ervoor dat deze verwerkt worden. Tevens bewaak je dat de afhandeling binnen de afgesproken tijd plaatsvindt en informeer je de medewerkers op regelmatige basis over de voortgang. Je houdt de medewerkers op de hoogte van (te verwachten) afwijkingen van het afgesproken dienstenniveau en je administreert alle gegevens die betrekking hebben op de verstoringen, vragen en bestellingen

De volgende zaken komen hierbij aan bod:
– Microsoft Office Specialist (MOS): 2016 en Office 365;
– Microsoft Certified Technologie Specialist (MCTS): Windows 1O; ITIL V3;
– Servicedesk vaardigheid;
– E-mail communicatie & Professioneel registreren; Werken met Topdesk.

Functie-eisen
– Je bent een leergierig, communicatief sterk persoon en weet van aanpakken. Je bent inzetbaar op MBO+ niveau in het profiel van servicedesk/junior systeembeheerder. Je hebt ruime ervaring als Servicdeskmedewerker. Werkervaring opgedaan binnen grote organisatie, overheid. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2023    Expertise: Consultant, Bestuurssecretaris
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners