Medior / Senior Netwerk Engineer #KRTZ220216 | KROOTZ Interim & ZZP

Medior / Senior Netwerk Engineer #KRTZ220216

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 15 september 2020
Reageren tot 19 september 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hilversum
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2020
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract, Detacheringscontract
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht: Medior/Senior Netwerk Engineer

Hilversum / 40 uur

Wij zijn een internationale provider van televisie- en mediaproducties me zo’n 600 werknemers en zzp’ers. Daarnaast zijn wij ook betrokken bij het faciliteren van de productie van nieuwe content, vooral in Europa. Dankzij onze ervaring hebben wij de professionaliteit passende bij een grote wereldspeler. Onze werknemers zijn gepassioneerd en ervaren in het creëren, beheren en exploiteren van content wereldwijd. In ruil voor deze passie en expertise voorzien wij onze werknemers van goede arbeidsomstandigheden, arbeidstevredenheid is dan ook een prioriteit. Verder vinden wij de toekomst van onze samenleving erg belangrijk, daarom steunen wij organisaties die zich inzetten voor kinderen in uitzichtloze situaties. Dagelijks streven wij naar perfectie, niet alleen binnen ons bedrijf, maar ook in onze maatschappij.

Positie beschrijving:
Als Netwerk Engineer werk je in een relatief klein team van 10 man. Samen met je collega’s houd je je vooral bezig met de interne netwerken, routers en switches van het bedrijf. Je onderhoudt de verscheidene netwerk-componenten en je monitort de netwerk activiteit. Je bent het aanspreekpunt voor vragen betreffende netwerk complicaties en netwerk problemen en Viop/satelliet installaties. Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de veiligheid van het netwerk d.m.v. firewalls, routers, etc. In deze setting ben je vooral operationeel bezig!

Profiel beschrijving:

  • MBO/HBO werk en denkniveau
  • Minimaal 4 jaar werkervaring
  • Ervaring met Diverse communicatie systemen
  • Kennis van firewalls en switches
  • Checkpoint kennis, Pre
  • Brocom kennis Pre
  • (Pré) Ervaring met MLX routers en ICX / FCX edge switches
  • (pré) telecom kennis is absoluut welkom
  • Beheersing van de talen Nederlands en Engels

Wij geven de voorkeur aan mensen die direct in vaste dienst komen. Lukt dat niet dan gaan wij over tot tijdelijke inhuur. Je kan hierop reageren als zzp’er of interim professional.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 13 mei 2021    Expertise: Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Overig (ICT Software Development), JAVA developer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 14 mei 2021    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Agile coach, Scrum master ICT
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 mei 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners