MarCom Adviseur #KRTZ1080507

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 januari 2020
Reageren tot 26 januari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Salaris €4.000 - 4.500 €3.000 - 3.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche Bank- | verzekeringswezen
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Marktbewerking, Communicatie en Coöperatie (MC&C) staat opgesteld voor de ondersteuning van de lokale marktbewerking, de in- en externe communicatie en de coöperatie. In de functie worden 4 taakgebieden onderscheiden: ondersteuning coöperatie & community, communicatie & marktbewerking, ondersteuning directie en overig organiserend vermogen. De lokale MC&C functie is van belang om invulling te geven aan de eigenheid van iedere lokale bank en versterking van het onderscheidend vermogen. De lokale bank opereert in een lokaal en regionaal werkgebied met specifieke kenmerken en maatschappelijke thema’s. De bank onderscheidt zich van andere banken door in de bancaire dienstverlening blijk te geven van inzicht in en betrokkenheid bij de thema’s die belangrijk zijn in het werkgebied.
MC&C lokaal staat opgesteld voor zowel de doorvertaling van de landelijke thema’s en (marketing)campagnes als het ondersteunen van de marktteams bij de commerciële activiteiten en de initiatieven die voortvloeien uit de lokale en regionale maatschappelijke agenda en zorgt daarbij voor een goede afstemming en timing. Zij dragen daarmee bij aan het lokaal uitdragen van de nieuwe missie en positionering. Daarnaast draagt de functie ook zorg voor het organiserend vermogen bij de lokale bank.

Organisatorische positie
De adviseur MC&C komt voor bij de lokale banken en is gepositioneerd als direct report van de Directievoorzitter. De adviseur MC&C treedt op als aanspreekpunt van de directie en treedt in voorkomende gevallen op als woordvoerder van de lokale bank bij communicatie aangelegenheden.
MC&C heeft een aanjagende en ondersteunende rol richting de marktteams. De functie kent een oriëntatie op marktbewerking & communicatie en/of een oriëntatie op coöperatie & community anderzijds. Daarnaast is er binnen het MC&C team een medewerker MC&C voor de meer operationele werkzaamheden (ondersteuning directie en organiserend vermogen).

MC&C ondersteunt de bank bij het verbinden van bancaire relevantie aan maatschappelijke initiatieven en thema’s. Naast de eigen actieve betrokkenheid ondersteunt MC&C de actieve rol die adviseurs en leidinggevenden spelen in de marktteams, de netwerken en de lokale fysieke en digitale communities. MC&C is tevens verantwoordelijk voor het (operationele) community management van bijvoorbeeld het digitaal ondersteunde ambassadeursnetwerk, een community rondom de maatschappelijke agenda en andere klantcommunities vanuit de lokale bank.
 

  • Werk- en denkniveau: WO 1-5 jaar ervaring of HBO 3-5 jaar ervaring.
  • Kennis van en betrokkenheid bij de maatschappelijke agenda van het lokale en regionale werkgebied;
  • Kennis en ervaring met social media en als aanjager van (virtuele) communities;
  • Heeft affiniteit met bancaire dienstverlening bij een oriëntatie op coöperatie en community om verbinding te leggen tussen maatschappelijke agenda en business.
  • Relevante opleiding op het gebied van communicatie bij een oriëntatie op marktbewerking en communicatie;
  • Fungeren als aanspreekpunt en sparringpartner voor directie en management;
  • Fungeren als aanspreekpunt voor relevante externe partijen;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 11 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (ICT Algemeen & Change management), Management (IT Security), Management (ICT Support), Overig (ICT - Data & Analyse), Management (ICT - Beheer), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 okt 2023    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners