Interim Teamleider Financiën #KRTZ3218713 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Teamleider Financiën #KRTZ3218713

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 juli 2020
Reageren tot 16 juli 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als interim Teamleider Financiën ga je aan de slag om het team op sterkte te krijgen. Je bent een echte bouwer die op inspirerende en resultaatgerichte wijze leiding geeft en stuurt op de ontwikkeling van het team en de medewerkers. Je coacht medewerkers en zet hun kwaliteiten effectief in.

Je bent een stevige gesprekspartner van de directie en de twee gemeenten. Je bent iemand die de samenwerking zoekt om een beter resultaat neer te zetten. Je stuurt doelgericht en efficiënt op processen en inhoud en levert hiermee een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van een procesgerichte werkwijze.

Je bent een ervaren teamleider die graag samenwerkt met de medewerkers van het team om de benodigde Planning & Control-producten op te leveren en te zorgen dat de financiële advisering probleemloos verloopt. Ook stuur je de financiële administratie aan van de twee gemeenten.

Eisen
1. Uiterlijk beschikbaar per 18 augustus 2020;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als teamleider financiën bij een gemeentelijke organisatie;
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het opbouwen / door ontwikkelen van een team, duidelijk aantoonbaar gemaakt in het cv;
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het coachen van medewerkers in de afgelopen 5 jaar.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 21 apr 2021    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Deventer    Uiterste reactiedatum: 22 apr 2021    Expertise: Trainer, Coach, Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer

Onze partners