Interim Strategisch Financieel Adviseur #KRTZ2915023 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Strategisch Financieel Adviseur #KRTZ2915023

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 11 juni 2020
Reageren tot 21 juni 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Naaldwijk
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Functieomschrijving
Als strategisch financieel adviseur overzie je de belangrijkste beleidsontwikkelingen binnen de organisatie in combinatie met de bijbehorende bestuurlijke opgaven. Daarbij gaat het om financiën én om wat beleidsmatig binnen het werkveld van Bedrijfsvoering bereikt moet worden. Jij overziet de (meerjarige) gevolgen op financieel-economisch gebied en adviseert hierover. Je weet lastige casussen in de juiste (politieke) context te plaatsen en concrete voorstellen te doen. Dilemma's weet je daarin goed te benoemen. Trends en nieuwe ontwikkelingen weet je vroegtijdig te herkennen en je organiseert de dialoog en de bijbehorende acties daarvoor. Je gesprekspartners hierin zijn programmamanagers, teammanagers, directie, beleidsmedewerkers en andere strategisch adviseurs. Daarnaast ondersteun en adviseer je de clusters bij de totstandkoming van de complexere producten uit de planning & control cyclus van de gemeente zoals het college werkprogramma, de (programma)begroting en de jaarstukken. Je werkt nauw samen met en bent sparringpartner voor de andere strategisch adviseurs van het cluster bedrijfsvoering in de 3e lijn, de accounthouders en de financieel adviseurs.

Je neemt deel aan het strategisch kernteam van de verbonden partijen en adviseert het kernteam over financieel strategische vraagstukken en over beleidsmatige onderdelen, zoals de P&C cyclus. Je levert een bijdrage aan verandermanagement en je krijgt de ruimte om verder (mede) vorm te geven aan de strategische rol binnen het cluster Bedrijfsvoering.

Eisen
1. Je beschikt over een afgeronde academische opleiding Bedrijfseconomie of (technische) Bedrijfskunde.
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Strategisch Financieel Adviseur in de afgelopen 5 jaar.
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als coördinator en regisseur bij grote beleidsontwikkelingen binnen het financiële vakgebied, zowel op strategisch als tactisch niveau.
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen de gemeentelijke overheid en beschikt over actuele kennis van overheidsfinanciën, financiële wet- en regelgeving en specifiek de toepassing van het Besluit Begroten en Verantwoorden (BBV) in de praktijk.
5. Minimaal 6 maanden aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met de volgende werkvelden van Bedrijfsvoering: ICT, Juridische zaken en Verbonden Partijen.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 19 sep 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 22 sep 2021    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Lelystad    Uiterste reactiedatum: 21 sep 2021    Expertise: Secretaresse, Overig (Secretarieel)
Locatie: Zeist    Uiterste reactiedatum: 20 sep 2021    Expertise: Product owner

Onze partners