Interim Projectmanager ICT #KRTZ0276280

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 15 november 2022
Reageren tot 17 november 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2023
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 85 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Zakelijke dienstverlening

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Projectmanager ICT:

Rol en verantwoordelijkheden

Als IT Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het succesvol realiseren en implementeren van IT oplossingen. Jouw interne opdrachtgevers komen vanuit de hele organisatie. De focus ligt op projecten om de operationele processen met IT-oplossingen te ondersteunen. Deze IT-oplossingen raken de complexiteit van ons IT-landschap en hebben impact op onze dagelijkse operatie. De projectmethodiek die we gebruiken  is gebaseerd op PRINCE2. Aan het begin van het project schrijf jij een Projectbrief om mandaat voor jouw project te verkrijgen. Tijdens de daadwerkelijke uitvoering van het project ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het projectteam (en leveranciers). Je legt verantwoordelijkheid af aan de stuurgroep. Je zorgt ervoor dat de doelstellingen binnen tijd, budget en scope worden behaald. Ook schakel je gemakkelijk met diverse stakeholders, weet je de verwachtingen te managen en het team te motiveren. Een vloeiende overgang van de projectproducten naar de beheerorganisatie is voor jou vanzelfsprekend. Hiertoe betrek je de beheerorganisatie vroegtijdig bij het project. Het team van IT Projectmanagers past de Agile Principes toe in haar way-of-working. Je werkt regelmatig samen met (internationale) leverancier teams die volgens een Agile methodiek, zoals SCRUM, hun product opleveren.

Wat ga je doen als IT Projectmanager?

Jij bent verantwoordelijk voor het aansturen van meerdere IT projecten tegelijkertijd binnen onze organisatie. De projecten zijn zeer divers van aard waarbij de focus ligt op het implementeren van nieuwe software oplossingen en of het aanpassen van bestaande IT systemen. Je bent een hands-on project manager die zich inhoudelijk verdiept in de oplossing zonder daarbij het overzicht te verliezen op de projectbesturing. Je hebt ervaring met het werken in een corporate omgeving waarbij je te maken hebt met geschreven en ongeschreven protocollen. Je werkt planmatig en bent in staat om prioriteiten te stellen in jouw caseload. Je bent vasthoudend en blijft altijd oog houden voor het resultaat. Last but not least je weet de Business te helpen bij het formuleren van de business case en challenged deze gedurende het projectverloop.

 

FUNCTIE EISEN- WENSEN:

 • Maximaal uurtarief van €85,- exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk en verblijfkosten;
 • HBO+/WO werk en denkniveau;
 • Kennis van IT technisch georiënteerde projecten;
 • Prince2 gecertificeerd;
 • Vakkennis van hardware/software vervangingstrajecten;
 • Sensitief in de verstandhoudingen en het verhaal kunnen vertellen;
 • Iemand die in groep staat, maar ondertussen wel het project managed;
 • Iemand die de materie kent, maar zich niet verliest in de details;
 • Iemand die van diversiteit houdt en ownership pakt;
 • Iemand die in een wereld wil stappen die altijd in beweging is;
 • Iemand die de scope, budget en tijd bewaakt en hier zijn tanden in zet.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL of ENG en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 6 apr 2023    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 12 apr 2023    Expertise: Consultant, Projectmanager, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 10 apr 2023    Expertise: Management (Communicatie & PR), Communicatieadviseur, Woordvoerder, Overig (Communicatie)

Onze partners