Interim Projectleider Marketing & Communicatie #KRTZ4781549 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Projectleider Marketing & Communicatie #KRTZ4781549

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 9 juni 2020
Reageren tot 14 juni 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 28 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Geplande datum Interview
Week 26

Beschrijving werkzaamheden
De projectleider Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de overall marketingstrategie van het programma en de ondersteuning hierbij van de verschillende teams binnen het programma. De focus hierbij ligt op de positionering en marketing van de overall positie op het gebied: Omgeving – client en omgeving – en de verschillende deelproposities met als uiteindelijke doel dat de verschillende proposities succesvol geïmplementeerd worden en dat daarmee de organisatie in staat is meer cliënten via omgeving te kunnen ondersteunen.

Daartoe stemt hij/zij af met de verschillende trekkers van de teams, geeft advies over de invulling van de proposities, ontwikkelt de overall propositie, geeft advies aan de programma directeur over de samenhang van de verschillende deelproposities. Daarnaast ontwikkelt de projectleider Marketing & Communicatie de relevante marketingstrategie en de benodigde marketingcampagnes. Hij/zij stemt af met relevante interne en externe stakeholders en stuurt leveranciers aan.
Hij/zij werkt nauw samen met de andere product owners binnen het programma, de afdeling Marketing & Communicatie en rapporteert aan de programma directeur.

Taken en verantwoordelijkheden van de projectleider Marketing & Communicatie:
• Opstellen van marketing-communicatiestrategie
• Advies geven aan de verschillende ontwikkelteams op het gebied van marketing & communicatie
• Het opzetten en ontwikkelen van marcomcampagnes
• Het aansturen van de externe leveranciers (bureaus)
• Het afstemmen met de afdeling Marketing & Communicatie
• Het bijdragen aan stakeholdermanagement (op strategisch niveau) door o.a. bijdragen aan rapportages onder andere aan de stuurgroep
• Het bijwonen van kwartaalplanningen, demo’s en reviews

Eisen:
– Gemiddeld 28 uur per week beschikbaar voor 6 maanden.
– Je kan binnen 2 weken starten met de opdracht.
– Bereid om op de landelijke locatie te werken.
– Een afgeronde opleiding op WO marketing & communicatie. 
– Minimaal 7 jaar of meer ervaring als senior marketingspecialist. 
– Minimaal 7 jaar ervaring met het aansturen van creatieve bureaus op het gebied van marketing voor het bijvoorbeeld laten uitvoeren van marketingcampagnes en positionerings onderzoeken.
– Minimaal 5 jaar ervaring in de non-profit/ overheidssector in de gevraagde functie, waarvan minimaal 6 maanden in een organisatie met minimaal 1000 medewerkers verspreid over meerdere locaties in Nederland.
– Minimaal 5 proposities succesvol geïmplementeerd in de markt.
– In de afgelopen 3 jaar minimaal 6 maanden gewerkt als marketingspecialist in een programma met daarin verschillende teams die aan de realisatie van verschillende nieuwe proposities werkten.
– Aantoonbare ervaring met het werken met Lean Startup, customer journeys en design thinking.
– Minimaal 2 jaar ervaring met het werken in een Agile omgeving.
– aantoonbare ervaring met het managen van verwachtingen bij stakeholders op bestuurlijk en managementniveau.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie: een persoonlijke motivatie waarin je toelicht waarom jij geschikt bent voor deze functie en wat jij voor de organisatie zou kunnen en willen betekenen (maximaal 200 woorden – niet in de 3e persoon geschreven).

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 13 mei 2021    Expertise: Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Overig (ICT Software Development), JAVA developer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 14 mei 2021    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Agile coach, Scrum master ICT
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 mei 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners