Interim Programmamanager Datamanagement #KRTZ1127862 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Programmamanager Datamanagement #KRTZ1127862

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 juli 2020
Reageren tot 14 juli 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie 's-Hertogenbosch
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Branche Gas | Energie | Water
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

In deze tijdelijke pioniersfunctie als Programmamanager Datamanagement (senior) is het jouw opdracht om in de vorm van een pilot te starten met het opbouwen van een Datamanagement organisatie die nodig is om onze uitdagingen te realiseren. Dit in nauwe samenwerking met de verschillende datamanagement rollen die er nu al zijn.

Hierbij wordt verwacht dat jij de trekker bent in het opstellen van de visie en het groeipad voor Datamanagement. Met daarbij aandacht voor de integrale aanpak van Datamanagement, Security en Privacy. Inzicht en advies geeft over de realisatie en borging van deze visies m.b.t. benodigde datamanagementrollen, invulling, kennis en capaciteit. En advies geeft onder welke afdeling/team Datamanagement kan worden geborgd.

In 2017 is organisatiebreed het besluit genomen om een Datamanagement organisatie op te zetten. Vanuit onze projecten is er een groeiende vraag naar werkzaamheden van datamanagement. Hiervoor wordt snelle realisatie verwacht. Als Programmamanager Datamanagement ga jij ervoor zorgen dat we hier een proactieve en versnellende rol met een pragmatische aanpak in gaan spelen. Door je intrinsieke motivatie stimuleer je binnen de organisatie de focus op data met hierbij oog voor het team en de omgeving.

De doelstellingen die wij op korte termijn willen behalen binnen deze tijdelijke functie is het verkrijgen van inzicht in groeipotentieel voor medewerkers die betrokken zijn bij Datamanagement, het optimaliseren van bestaande processen binnen Datamanagement (zoals het data impact assessment proces en proces om data te classificeren) en het structureel inzicht geven in benodigde capaciteit. Het bereiken van deze doelstellingen doe je samen met het team.

Eisen
– Afgeronde HBO-opleiding
– Academisch werk- en denkniveau
– Minimaal 5 jaar werkervaring met het zelfstandig uitvoeren van projecten 
– Ervaring en een aantoonbare achtergrond in de energiesector -> hiermee bedoelen wij niet de ervaring bij een energiebedrijf, maar echt in de energiesector. Dit betekent kennis van de energienetten of een INFRA achtergrond. Dit is een harde eis!
– Achtergrond in data-management

Kwaliteiten
– Jij bent flexibel en weet je aan te passen aan wisselende situaties
– Wij vinden het enorm waardevol dat jij kan samenwerken
– Het behalen van de gestelde doelen vind jij belangrijk
– Jij bent een natuurlijke leider en weet mensen mee te nemen en te betrekken in jouw plannen
– Als programmamanager is het hebben van een helikopterview belangrijk. Jij voorziet dan ook de grote lijnen en het geheel.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een goed onderbouwde motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Service delivery manager, Management (ICT Algemeen & Change management), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner

Onze partners