Interim Financieel Adviseur #KRTZ8911848

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 augustus 2021
Reageren tot 12 augustus 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 23 februari 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 82 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Onze financieel adviseurs zijn een expert in gemeentefinanciën, vallen centraal onder Cluster Bedrijfsvoering (taakveld Financiële Concerntaken), maar zijn als adviseur gekoppeld aan één of meerdere clusters. De nadruk in deze opdracht zal liggen op de (strategisch) financiële advisering rond grondzaken, grondbeleid en grondexploitaties. Hierbij zorg je er voor dat de adviezen in lijn zijn met het BBV, weet je proactief mee te denken, maar ook de verankering in de administratie te begeleiden. Verder draag je bij aan de algemene werkzaamheden. Denk hierbij aan begrotingswijzigingen, het samenstellen van de delen van de P&C-documenten en algemene adviesvragen.

Omschrijving kandidaat
Liefde voor je vak is duidelijk aanwezig. Je steekt je handen uit de mouwen. Je bent financieel adviseur in hart en nieren. Naast je vakkennis heb je daarom goede adviesvaardigheden en politieke sensitiviteit, zodat je makkelijk en razendsnel schakelt tussen operationele, tactische en strategische vraagstukken.

De nadruk in deze opdracht zal liggen op de (strategisch) financiële advisering rond grondzaken, grondbeleid en grondexploitaties. Hierbij zorg je er voor dat de adviezen in lijn zijn met het BBV, weet je proactief mee te denken, maar ook de verankering in de administratie te begeleiden. Verder draag je bij aan de algemene werkzaamheden. Denk hierbij aan begrotingswijzigingen, het samenstellen van de delen van de P&C-documenten en algemene adviesvragen.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Je beschikt over een afgeronde wo opleiding in een financieel / economische richting;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als financieel adviseur op het gebied van grondzaken/grondexploitaties.
3. Aantoonbare werkervaring als financieel adviseur binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 5 jaar.
4. Aantoonbare kennis van gemeentefinanciën / BBV opgedaan d.m.v. werkervaring in de afgelopen 3 jaar of een gevolgde opleiding / cursus.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2022    Expertise: Directeur, Teamleider, Management (Financieel), Overig (Management & Consulting), Overig (Financieel)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: DIV medewerker, Overig (Administratief)

Onze partners