Interim Directiesecretaris #KRTZ0927062

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 augustus 2021
Reageren tot 11 augustus 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2021
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

In jouw rol van directiesecretaris werk je nauw samen met de andere directiesecretaris. Samen vormen jullie een goed op elkaar ingespeeld duo dat elkaar probleemloos vervangt bij afwezigheid. Je takenpakket is breed. Zo bereid je relevante bestuurlijke overleggen voor en bewaak je de voortgang en afhandeling van lopende bestuurlijke onderwerpen, besluitvorming én actiepunten. Ook plan, coördineer en redigeer je de bijdragen van de directie aan het jaarplan, de bijbehorende verantwoordingsrapportages en de interne plannen en verantwoordingsrapportages. Je stuurt hands-on op het tijdig en consistent beantwoorden van vragen van relevante stakeholders. Het gaat dan om vragen over gerelateerde onderwerpen zoals bijv de instroom van nieuwe medewerkers.

Als directiesecretaris bewaak je de voortgang en samenhang van de diverse onderwerpen vanuit je politiek-bestuurlijke sensitiviteit. Ook signaleer je kansen en knelpunten waarover je rapporteert en voorstellen doet aan het MT. Daarnaast waarborg je interne processen zoals de formatie en bezetting en treed je op als proactieve sparringpartner van het MT en de beleidsadviseurs. Je zorgt voor korte lijnen met de collega’s, de concerndirectie Control en Finance, het Bureau Directeur-Generaal, de shared services organisatie Organisatie en Personeel, de shared services organisatie Financiën en Managementinformatie, andere directiesecretarissen.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • Ervaring in soortgelijke functies in een bestuurlijk complexe omgeving
  • Kennis van de overheid.
  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een complexe en politiek-bestuurlijke (Rijksoverheids)organisatie.
  • Je hebt ervaring met politiek gevoelige dossiers.
  • Je hebt inzicht in de strategische samenhang van processen in een brede context en combineert dit bij voorkeur met kennis van organisatie en personeel.
  • Je hebt een vlotte pen en uitstekende adviesvaardigheden.
  • Netwerk binnen de overheid en/of relevante stakeholders
  • Kennis politiek bestuurlijke domein en ervaring met relevante juridische of (onderwerp)technische kennis.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Directeur, Teamleider, Management (Financieel), Overig (Management & Consulting), Overig (Financieel)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: DIV medewerker, Overig (Administratief)

Onze partners