Interim Communicatieadviseur ICT #KRTZ0169850

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 december 2020
Reageren tot 7 december 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De organisatie heeft, in een informatiesamenleving die steeds meer digitaal wordt, de ambitie om te komen tot een wendbare en adaptieve ICT organisatie. Dit met behoud van een stabiele professionele ICT beheerorganisatie, die kan optreden als centraal aanspreekpunt waarbij elke klant met vragen om ICT functionaliteit geholpen wordt. Om daar te komen worden verschillende activiteiten en projecten in samenhang met elkaar uitgevoerd. Het door ontwikkelen van de ICT functie van de gemeente omvat meer dan aanpassen van de organisatiestructuur en het invullen van nieuwe functies. Denk hierbij aan aanpassingen in processen, afstemming, communicatie en ontwikkeling van competenties en gedrag.

Voor zowel collega’s binnen het ICT domein als aan de ‘klant’ kant, zijn bovengenoemde belangrijke succesfactoren voor daadwerkelijke verbetering.

De opdracht
Goede, op verandering gerichte, communicatie is onontbeerlijk. Deze opdracht draagt, door het opzetten en uitvoeren van een gerichte communicatiestrategie, bij aan het realiseren van deze veranderaanpak. We zijn dan ook op zoek naar een communicatietalent die niet alleen strategisch denkt en adviseert, maar ook zelf nadrukkelijk de handen uit de mouwen steekt en de uitvoering van middelen oppakt.

Met een juiste communicatiestrategie weet je collega’s mee te nemen, enthousiast te maken en een gedragsverandering in gang te zetten. Je neemt zelf actief deel aan projecten en je werkt nauw samen met de verantwoordelijke manager(s). Je signaleert wat er nodig is en hoe je je stakeholders op het juiste moment en met de juiste inzet van middelen informeert en meeneemt. 

Wie zoeken we?
Je geeft gevraagd en ongevraagd strategisch communicatieadvies. Je werkt intensief samen met de programmamanager van ICT.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Een afgeronde opleiding op wo bachelor niveau;
2. Minimaal 5 jaar werkervaring als communicatieadviseur in de afgelopen 7 jaar;
3. Minimaal 3 jaar  ervaring in vervaardigen van zoals beeldbewerkingssoftware (photoshop / creatieve / digitale vaardigheid) in de afgelopen 5 jaar;
4. Aantoonbare werkervaring van minimaal 2 projecten waarbij je werkervaring op het gebied van ICT en communicatie samenkwam;
5. Aantoonbare ervaring binnen een politieke organisatie, overheid, gemeente;:

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 26 feb 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 27 feb 2024    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Consultant, Overig (Management & Consulting), Overig (Marketing)

Onze partners