Communicatieadviseur / Publieksvoorlichter #KRTZ613627

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 december 2019
Reageren tot 4 december 2019
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 december 2020
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, Universitair | WO
ZZP tarief € 69 - € 75 per uur
Salaris 4500 - 6300 per maand
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De nadruk ligt op het op uitvoeren van operationele communicatie werkzaamheden. We zijn dan ook op zoek naar kandidaten met relevante werkervaring in het uitvoeren van genoemde werkzaamheden.

Communicatieadviseur projecten 

Wat doe je als Communicatieadviseur / Publieksvoorlichter?

• Eindverantwoordelijk voor de projectcommunicatie in zowel de planologische- als de bouwfase van de projecten Borssele Beta en Ijmuiden Ver Alpha en Beta. Draagt ook zorg voor bredere afstemming binnen het Net op Zee cluster.
• Zorgt voor een communicatieplan en planning op basis van stakeholderanalyse en hanteert daarbij een proactieve, participatieve houding ten opzichte van omwonenden en andere stakeholders. Werkt nauw samen met de omgevingsmanagers van de projecten.
• Werkt samen met communicatieprofessionals van het Ministerie van Economische Zaken, provincies, gemeenten, aannemers e.a. en zorgt vroegtijdig voor afstemming.
• Verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen zowel print als digitaal (inclusief social media). Focus op brede storytelling ook gerelateerd aan ontwikkelingen van de organisatie.
• Verantwoordelijk voor het organiseren, faciliteren en programmeren communicatie- en publieksacties zoals bezoeken en evenementen.
• Anticiperen op issues en vragen uit omgeving en zorgen voor spreeklijnen en benodigde communicatie.
• Organiseren van teamtrainingen en mediatrainingen.

Jouw achtergrond
• Je hebt een HBO / Master in communicatie (of gerelateerde opleiding)
• Je bent zeer ervaren in projectcommunicatie, bij voorkeur gericht op infrastructurele werken
• Je bent bedreven in het communiceren met diverse stakeholders, op verschillende niveaus
• Je bent communicatief sterk, overtuigend en je hebt een goede pen
• Je bent hands-on, proactief, je beschikt over een ‘can-do’ mentaliteit en je hebt positieve energie
• Je bent bereid om voor de projecten regelmatig te reizen (naar Zeeland, de Maasvlakte of Den Haag).
• Je bent flexibel en vindt het geen probleem af en toe in de avonden te werken (bijv. voor het bijwonen van informatieavonden).

Details:
Standplaats Arnhem circa 1 a 2 dagen in de week. Overige dagen zelf in te delen bij voorkeur op locatie Borsele en IJmuiden. Thuiswerken is ook een optie.

Team bestaat uit 16 Communicatieadviseurs intern/extern
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 11 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (ICT Algemeen & Change management), Management (IT Security), Management (ICT Support), Overig (ICT - Data & Analyse), Management (ICT - Beheer), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 okt 2023    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners