Interim Systeembeheerder - Microsoft System #KRTZ1204151 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Systeembeheerder – Microsoft System #KRTZ1204151

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 juni 2020
Reageren tot 4 juni 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Industrie, Zakelijke dienstverlening, Techniek | Engineering
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Microsoft System Project Engineer/ Systeembeheerder (betreft vervanging van een cruciale inzet)

Jouw functie
Samen met het WinOps team ben je als Microsoft System Project Engineer verantwoordelijk voor het beheer van 900+ servers. Hiervan is het overgrote deel gevirtualiseerd door middel van VMWare, bestaat een klein deel uit fysieke systemen en beheren we daarnaast servers die zijn ondergebracht in de cloud (Azure). Specifiek houd je je bezig met 2 projecten op het security domein; PAM & TIER0.
Naast de gebruikelijke projectwerkzaamheden, voer je verschillende migraties, updates en beheerwerkzaamheden uit. In deze projecten vertegenwoordig jij het WinOps team, waarbij jij verantwoordelijkheid draagt voor de juiste werking van de infrastructuur en bewaak je de richtlijnen die door het team zijn opgesteld. Met een gezonde dosis zelfverzekerdheid en goede sociale communicatieve vaardigheden ben je zelfstandig in staat om met stakeholders en (interne) klanten te schakelen.

Verder heb je een proactieve werkhouding en ben je oplossingsgericht. Je vindt het leuk om mee te denken over de implementatie van technologieën/processen in zowel dagelijks beheer als projecten. Je werkt mee aan het design van de omgeving en je werkt nauw samen met projectleiders, leveranciers en architecten. Tot slot monitor je de gehele omgeving inclusief applicaties, lever je 3e lijns support en loop je (mogelijk) één keer in de maand een standby dienst.

Jouw profiel (eisen)
Onze nieuwe collega beschikt over hbo werk- en denkniveau en houdt zich graag bezig met diverse ontwikkelingen in de markt. Zo ben je niet vreemd van termen als ‘software-defined data center’, ‘multi cloud’ of ‘hybrid cloud’, ben je bekend met de agile principes en heb je ervaring met werken volgens de scrum methodiek.
Daarbij beschikt je als project engineer over de volgende technische kennis en ervaring:
• Kennis van Windows 2016 & 2019 en virtualisatie met behulp van VMware (certificaten van MCSA 2016, VCP6.5-DCV of VCP-DCV 2019 zijn een pré);
• Netwerkkennis (bijv. subnetting, proxy, FW, ADC);
• Kennis van web services & load balancers (bijv. IIS, NGINX, F5);
• SSL Certificaten (bijv. OpenSSL, Root CA beheer);
• Ervaring met automation met behulp van Ansible en Powershell;
• Kennis van Microsoft Azure (AZ-103 is een pré);
• Kennis op het gebied van System Center SCCM en SCOM.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom je jezelf geschikt acht voor deze functie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Naam;
Woonplaats;
Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Nederland, Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 31 jul 2021    Expertise: Planner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Administratief)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2021    Expertise: Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 31 aug 2021    Expertise: Overig (ICT – Beheer)
Locatie: capelle-aan-den-ijssel    Uiterste reactiedatum: 31 jul 2021    Expertise: SAP ABAP developer, Overig (ICT – Beheer), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT Support & Ondersteuning), SAP engineer

Onze partners