Interim Scrum Master #KRTZ5733667 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Scrum Master #KRTZ5733667

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 26 maart 2021
Reageren tot 31 maart 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hoofddorp
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Gezondheidszorg I Welzijn
Verlenging Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Vind je het leuk om een agile team te coachen en ondersteunen? Krijg jij energie van het continu verbeteren van interactie, vaardigheden, processen en technieken? En zoek jij een nieuwe uitdaging in een complexe en dynamische omgeving waar het organiseren van de best mogelijke zorg voor patiënten centraal staat? Kom dan werken als Scrum Master!

Als Scrum Master zorg je ervoor dat de processen binnen het agile team in goede banen worden geleid. Eén van jouw belangrijkste taken is dan ook het team optimaal te laten presteren. Je coacht het team bij de uitvoer van opdrachten en zorgt ervoor dat de teamleden hun werk goed en volgens de agile methoden en waarden kunnen uitvoeren. Je bent faciliterend in het proces en schept randvoorwaarden waardoor het team zich volledig kan focussen op de opdracht en er geen onnodige vertraging wordt opgelopen. Naast dat je de focus op de ontwikkeling van het team hebt, ondersteun je de Product Owner met het inzichtelijk maken van het proces, het komen tot een duidelijke backlog en het creëren van toegevoegde waarde aan het product of thema.
Agile werken is een nieuwe manier van werken binnen de afdeling en we staan aan het begin van dit dynamische proces De afdeling is hierdoor volop in beweging en jij levert hier een actieve bijdrage aan door de afdeling te ondersteunen in het zetten van de volgende stappen. Je ondersteunt bij het optimaliseren en uitdragen van de verschillende agile werkwijze en je deelt je kennis binnen de teams en de gehele organisatie. Je promoot en introduceert waar nodig nieuwe gebruiken waarmee knelpunten verdwijnen en het proces soepeler verloopt. Je zoekt naar kansen voor verbetering binnen de gehele organisatie, creëert een mindset van continu verbeteren en draagt bij aan een positieve organisatiecultuur.

Eisen waaraan je moet voldoen:

Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding en aantoonbare ervaring met agile werken, maar bent ook in staat in te spelen op niet-agile situaties door het kunnen vertalen en integreren van methodieken en frameworks zoals Prince2 en ITIL. 

  • Als persoon ben je te omschrijven als iemand die collega’s graag ondersteunt bij de uitvoering van hun rol binnen het team.
  • Je kunt goed luisteren, observeert en zorgt voor continue en open communicatie met de mensen om je heen.
  • Je kent en houdt rekening met de meningen en gevoeligheden binnen het team.
  • Je overbrugt tegenstellingen en zorgt dat iedereen zijn bijdrage kan leveren zodat draagvlak ontstaat.
  • Je bent creatief en komt uit jezelf met ideeën, oplossingen en voorstellen voor verbetering.
  • Je bent overtuigend door je enthousiasme en weet relevante argumenten in te brengen. 

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Gouda    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer

Onze partners