Interim Projectleider Zaakgericht werken #KRTZ2871678 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Projectleider Zaakgericht werken #KRTZ2871678

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 augustus 2020
Reageren tot 23 augustus 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur, 40 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Data interviews: donderdag 27 augustus 2020

Opdrachtbeschrijving
Het introduceren van Zaakgericht Werken moet goed voorbereid worden, het zal worden geïmplementeerd en meteen moet bedacht worden wat er achteraan komt. Je zult namelijk altijd aanpassingen moeten doen in het systeem en de manier van werken passend maken op de organisatie. Je moet afstemmen naar behoefte. De basis is voor nagenoeg elke (lagere) overheid wel gelijk, maar het verschil zit in de details. Een systeem is slechts ter ondersteuning: Zaakgericht Werken is zeker geen ICT-trucje. Je gaat de projectleider c.q. kwartiermakersrol vervullen van de ontwikkeling van zaakgericht werken binnen de unit. 

Je geeft uitvoering, waar nodig bij te stellen, van de plan van aanpak voor zaakgericht werken. Je richt de werkprocessen in, samen met de werkstroom Processen, in het nog in te richten zaaksysteem. Je levert de structuur voor de organisatie op en werkwijze voor de implementatie- en het beheer van zaakgericht werken. Je implementeert zaakgericht werken met het zaaksysteem in de organisatie.

Eisen
– Scrum/Agile
– Zaakgericht Werken
– NLP, Lean
– Je beschikt over aantoonbaar HBO+ / WO werk- en denkniveau, in de richting Bestuurskunde, Bedrijfskunde of Bedrijfskundige Informatica / 5 jaar ervaring
– Je hebt aantoonbare ervaring (minimaal 2 jaar) in advies of projectleiding gericht op het gebied van Zaakgericht Werken, Data of RPA
– Werkervaring binnen de overheid

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Gouda    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer

Onze partners