Interim Medior Communicatieadviseur #KRTZ4337400 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Medior Communicatieadviseur #KRTZ4337400

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 19 augustus 2020
Reageren tot 23 augustus 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Houten
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je werkt samen met de senior communicatieadviseur aan projecten en activiteiten in het ruimtelijke domein. Je denkt mee over de aanpak van de communicatie, maakt plannen, geeft adviezen en verzorgt alle daaruit voortvloeiende communicatie activiteiten. Denk aan het organiseren van inwonersavonden of andere vormen van participatie, meedenken over gespreksvormen, informatievoorziening op onder meer website en sociale media, het schrijven of redigeren van teksten e.d. Projecten die op dit moment spelen waarbij ondersteuning gevraagd wordt zijn de Ruimtelijke Koers, de Transitievisie Warmte, ruimtelijke ontwikkelingen in het buitengebied, diverse woningbouwprojecten, parkeerbeleid, kunstwerk langs snelweg enzovoort.

Functieprofiel
Voor deze opdracht zoeken we een proactieve aanpakker met ervaring in het effectief toepassen van communicatie en participatie. Je weet wat de toegevoegde waarde van communicatie is. Je bent planmatig en resultaatgericht, waarbij je altijd zorgt voor een goede verbinding tussen beleid en uitvoering. Je bent een flexibele en stressbestendige teamspeler, die in staat is om pragmatisch en met humor om te gaan met de waan van de dag.

  • Afgeronde HBO opleiding op het gebied van communicatie.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als communicatieadviseur in het ruimtelijk domein.
  • Ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke omgeving.
  • Op de hoogte van en ervaring met actuele inzichten en middelen op gebied van participatie en communicatie, zowel offline als online.
  • Ervaring met het gebruik van social media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Insta).
  • Flexibel en creatief.
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Eisen
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van communicatie;
2. Aantoonbare werkervaring met organiseren en begeleiden van communicatie- en online participatietrajecten;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als communicatieadviseur binnen het ruimtelijke domein bij een gemeente;
4. Aantoonbare werkervaring met het organiseren en begeleiden van participatietrajecten (geef minimaal 2 voorbeelden beschreven in maximaal 30 woorden);
5. Aantoonbare werkervaring met het schrijven van teksten voor diverse (off- en online) kanalen en middelen in de afgelopen 5 jaar.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 13 mei 2021    Expertise: Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Overig (ICT Software Development), JAVA developer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 14 mei 2021    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Agile coach, Scrum master ICT
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 mei 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners