Interim Manager IT Architectuur #KRTZ7960075 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Manager IT Architectuur #KRTZ7960075

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 augustus 2020
Reageren tot 27 augustus 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als Manager Architectuur IT ben je verantwoordelijk voor de business en IT architectuur. En zorgt dat deze ondersteunend is aan de ambitie van de organisatie. Publieke dienstverlening met de menselijke maat waarbij snelle, foutloze en gemakkelijke dienstverlening de standaard is met extra aandacht voor mensen in kwetsbare situaties. Vanuit jouw rol volg je ontwikkelingen op bestuurlijk, maatschappelijk en IT gebied en vertaalt dit continu naar de architectuur binnen onze organisatie.

Als Manager Architectuur zorg jij met jouw afdeling voor een duidelijke strategie en kaders. Hiermee zorg jij ervoor dat de organisatie aan de slag kan met vernieuwen om dienstverlening met de menselijke maat een stapje verder te brengen. Je geeft direct leiding aan een afdeling en rapporteert vanuit jouw rol aan de Chief Information Officer. Je onderhoudt interne en externe contacten. Met de Raad van Bestuur en management en vertegenwoordigt de organisatie bij overlegorganen wanneer het de architectuur binnen (semi) overheid betreft. Bijvoorbeeld bij opdrachtgever Rijksbrede overleggen. Als Manager Architectuur kun je bestuur notities schrijven en ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van structurele externe validatie van afgeleide domeinarchitecturen.

Het profiel
Verantwoordelijkheid nemen en inspireren typeren jou als Manager Architectuur IT het best.
Herken jij jezelf daarnaast op onderstaande punten, dan gaan wij graag met jou in gesprek:

•    Afgeronde opleiding WO/Master Informatie Technology of vergelijkbaar;
•    Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;
•    Kennis van bestuurlijke, maatschappelijke en IT ontwikkelingen;
•    Inhoudelijke expertise op het gebied van IT- en business architectuur;
•    Ervaring met adviseren en communiceren op diverse niveaus en vertaling van complexe materie in begrijpelijke boodschappen;
•    Vaardigheid om de doelstellingen van de afdeling vorm te geven naar een operationeel excellerende organisatie (OPEX);
•    Je voldoet aan het Leiderschapsprofiel: Samenwerken, Verandervermogen, Vakmanschap, In Control;
•    Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Verantwoordelijkheid nemen en inspireren typeren jou als Manager Architectuur IT het best. Dat je daarnaast wilt blijven leren en een baan zoekt voor de lange termijn is belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling zodat je kan doorgroeien.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 13 mei 2021    Expertise: Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Overig (ICT Software Development), JAVA developer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 14 mei 2021    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Agile coach, Scrum master ICT
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 mei 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners