Interim Business Controller #KRTZ2731500 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Business Controller #KRTZ2731500

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 5 juni 2020
Reageren tot 11 juni 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie 's-Hertogenbosch
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Team control is een relatief klein team van 8 medewerkers. Onder leiding van de Manager en met collega's ondersteun je de uitvoering van beleid door het monitoren, analyseren en  duiden van de stand van zaken op de vele doelstellingen van de eenheid en diens onderdelen. Het team is groeiende van operational control naar integrale control. 

Je analyseert de resultaten en effecten van de uitvoering door monitoring en evaluatie. Je adviseert over bijsturing en levert ook zelf (deel)producten en beantwoordt informatieverzoeken, waarbij je uit diverse specialistische methoden en technieken kiest. Je bent in staat om zelfstandig onderwerpen en/of producten op te pakken en af te ronden en je bevordert hierin ook de deskundigheid van collega's.  Je analyseert de prestaties van de operatie en het gemandateerde beheer aan management en rapporteert hierover.

De Controller en het hoofd staf zijn eindverantwoordelijk voor de op te leveren (deel)rapportages, annotaties en sturings- en verantwoordingsoverzichten. Eindverantwoordelijk op de integrale sturing is het management. Verder bestaat er een control netwerk van de organisatie met een directeur F&C die functioneel stuurt.

In goede samenwerking met andere afdelingen lever je een bijdrage aan het vaststellen van de regionale en onderdeels doelstellingen vanuit de landelijke prioriteiten en vanuit het Regionaal Beleidsplan. In nauwe samenwerking met de andere stafafdelingen, bijvoorbeeld met Communicatie en Bestuurs-ondersteuning, stel je (delen van) het jaarverslag van de eenheid op, evenals (delen van)  het bedrijfsplan.

Daarnaast verzorg je stuur- en verantwoordingsrapportages waarin de landelijke prioriteiten en afspraken en (interne) bedrijfsvoeringthema's gemonitord worden. Je bereidt de voortgangs- en managementgesprekken van de teams voor. Het management geef je proactief gevraagd en ongevraagd advies. Je ondersteunt bij audits en kwaliteitsprojecten ten behoeve van leren en verbeteren.

Eisen:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, richting Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie;
  • In de afgelopen 10 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring als Businesscontroller, of gelijkwaardig (gelijkwaardig is met de werkzaamheden zoals benoemd in het functieprofiel);
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met het ondersteunen-, of uitvoeren van audits en kwaliteitsprojecten binnen Business Control;
  • Werkervaring met het uitvoeren, monitoren en analyseren (van effecten en resultaten), van reeds bepaalde doelstellingen;
  • Werkervaring met adviseren op bijsturing van processen;
  • Werkervaring met het beantwoorden van informatieverzoeken, waarbij je diverse specialistische methoden en technieken kiest;
  • Werkervaring binnen de overheidsorganisatie of grote (1000+) publieke organisaties;
  • Werkervaring met het verzorgen van stuur- en verantwoordingsrapportages en het voorbereiden van hieruit vloeiende voortgangs- en managementgesprekken.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom je jezelf geschikt acht voor deze functie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Naam;
Woonplaats;
Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 19 sep 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 22 sep 2021    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Lelystad    Uiterste reactiedatum: 21 sep 2021    Expertise: Secretaresse, Overig (Secretarieel)
Locatie: Zeist    Uiterste reactiedatum: 20 sep 2021    Expertise: Product owner

Onze partners