HR / Recruitment Teamlead #KRTZ6504333

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 29 december 2021
Reageren tot 4 januari 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hoorn
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 6 maart 2022
Aantal uur 36 uur, 38 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Branche Retail
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuuropdracht:

HR / Recruitment Teamlead

(Fulltime, 38 uur) – remote en zonder Covid-maatregelen maximaal 2 dagen op locatie. 

Als Teamleider HR Services heb je bij ons de verantwoordelijkheid een team aan te sturen die een onderdeel van de administratieve HR processen voor haar rekening neemt. Dit doen we voor onze vestigingen, DC en (hoofdkantoor) medewerkers in alle 9 landen waar wij inmiddels actief zijn, ruim 55.000 medewerkers en nog steeds groeien we. 
 
Dit zijn jouw dagelijkse Actions
In deze rol werk jij  voor ons internationaal hoofdkantoor als teamleider voor het Hiring team. Hierbij ben jij verantwoordelijk om samen met jouw team van 15 tot 20 medewerkers zorg te dragen voor een optimale HR administratie voor onze vestigingen, DC en (hoofd)kantoor medewerkers voor de landen waar we inmiddels actief zijn. Binnen onze personeelsadministratie werken we met drie teams (Hiring, Mutatations en Time), die elk een onderdeel van deze administratie voor hun rekening nemen. 

Als Teamleider van het Hiring team anticipeer je op de groei en besef je wat een afdeling als HR Services nodig heeft om deze groei mede-mogelijk te maken. Resource planning en People management zijn dus erg belangrijk; het werven, coachen en behouden van je medewerkers heeft jouw primaire aandacht. 

Naast het aansturen van het team zal jij je veelal bezig houden met o.a. het initiëren van proces verbeteringen binnen HR Services en het samenwerken met experts ten behoeve van een snelle maar accurate administratie. Je bent proces eigenaar van jouw deel van de processen binnen HR Services. Hiernaast houd je je ook bezig met projecten gericht op optimalisatie en een effectieve implementatie van nieuwe landen en distributie centra. Een van je andere belangrijke verantwoordelijkheden is stakeholder management; je bent een aanspreekpunt voor vragen of verzoeken binnen HR Services waarvoor je veel contact zult hebben met de overige HR expertises.

Dit wordt jouw team
HR is de afgelopen jaren gegroeid naar een strategisch ‘Center of Excellence’. Binnen onze afdeling werft Recruitment nieuwe medewerkers voor ons internationale hoofdkantoor. Compensation & Benefits is verantwoordelijk voor alles met betrekking tot primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. People development ziet er op toe dat al onze medewerkers mogelijkheden krijgen om zich te ontwikkelen en door te groeien. HR Projects ontwikkelt diverse projecten om onze HR-afdeling van nog meer waarde te laten zijn binnen Action. HR Services verzorgt de HR administratie en salarisbetalingen voor al onze medewerkers. Tot slot heeft elk bedrijfsonderdeel een HR Business Partner: ook wel de verbindende schakel tussen de business en ons overkoepelende HR-team.

Hieronder nog een korte toelichting op de HR administratie teams
Hiring team: Alle nieuw te werven collega’s worden via het Hiring team aangenomen. En dat doen we veel en vaak, zo nemen we maandelijks meer dan 3000 nieuwe medewerkers aan. Je snapt, zo’n eerste kennismaking als nieuwe medewerker die is heel belangrijk. Hoe mooi is het dat jij daar een rol in kan spelen!
 
Mutation team: Natuurlijk hebben we mutaties, collega’s die doorgroeien naar andere functies of een simpele adreswijziging. Dit team helpt dit achter de schermen in goede banen te leiden.
 
Time team: Wanneer je als nieuwe collega dan aan het werk bent, dan is het belangrijk dat jouw gewerkte uren correct in het systeem staan, voor een goede uitbetaling. Het Time team zorgt dagelijkse weer voor deze verwerking. 
 

Dit zoeken wij:

Je bent een communicatief sterke peoplemanager die ervaring heeft met het aansturen van teams binnen bijvoorbeeld een service center of in een administratieve omgeving. Je werkt graag in teamverband en zoekt verbinding met je directe collega’s. Met jouw natuurlijke leiderschap stimuleer jij jouw team. Je werkt snel maar nauwkeurig en weet jezelf staande te houden onder grote druk. Je voelt je bij onze proactieve en pragmatische cultuur thuis en omarmt onze kostenbewuste aanpak.
 
Verder beschik jij over:

  • Minimaal Bachelor en bij voorkeur Master degree met voorkeur in Business of HR; 
  • > 5 jaar werkervaring in een operationele HR omgeving binnen een internationale organisatie. 
  • Kennis van HR processen
  • Ervaring met SuccessFactors is een pré;
  • Ervaring met aansturen van operationele teams;
  • Uitstekende beheersing van Engels 
  • Pragmatische, hands on mentaliteit. 
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Informatiemanager, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 17 jun 2024    Expertise: DIV medewerker

Onze partners