Ervaren financieel-administratief medewerker #KRTZ8213471

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 september 2021
Reageren tot 28 september 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 maart 2022
Aantal uur 24 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau MBO

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ervaren financieel-administratief medewerker
24 uur per week

Achtergrond
Het Team Financiën zoekt vanaf 1 november een ervaren financieel administratief medewerker op inhuurbasis. Op dit moment zijn vacatures in het team ontstaan, die we met de oog op de overdracht tijdelijk willen invullen via het inhuren van een fulltime medewerker. De doorlooptijd van de opdracht is in ieder geval een half jaar. 

Werkzaamheden team Hosting Financiën
Het team Financiën verzorgt de centrale administratieve verwerking van inkomende en uitgaande facturen, bankafschriften, memo’s, de belastingaangiften en de IV3 gegevens voor de rijksoverheid van de gemeenschappelijke regeling. Het team zorgt voor een snelle verwerking van de ons toegestuurde informatie in financiële administratie en bieden hulp, daar waar nodig, bij het juist verwerken door afdelingen van verplichtingen, facturen, nota’s, betalingen en correctie boekingen.

Werkzaamheden financieel administratief medewerker
Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verwerking van de financiële administratie. Denk aan het verwerken van de dagelijkse inkoopfacturen, verkoopfacturen en diverse controlewerkzaamheden. Ons doel is ervoor te zorgen dat bewoners, bedrijven en onze partners een goede dienstverlening ervaren. Dit vraagt om continue optimalisatie van onze processen en een goede werkrelatie met onze collega’s.
 

Gevraagde competenties
Je hebt ongeveer 5 jaar ervaring met financieel-administratief werk. Anderen typeren jou als leergierig, nieuwsgierig, open en flexibel. Je staat stevig in je schoenen en je kunt op je eigen handelen reflecteren. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zowel schriftelijk als mondeling uitstekend. Je gaat voor kwaliteit, bent accuraat en neemt zelf het initiatief. Je beschikt daarnaast over een afgeronde financieel administratieve opleiding, minimaal op MBO3+ werk- en denkniveau. Je bent 36 uur beschikbaar, het liefst verdeeld over vijf dagen. 

Stuur je cv, motivatie en 1 referentie om in aanmerking te komen voor deze tijdelijke vacature.

Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere administratieve functie bij een gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden.

 

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 1 jan 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 12 dec 2023    Expertise: Backend developer, Full stack developer, Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 16 dec 2023    Expertise: Functioneel beheerder
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 13 dec 2023    Expertise: Communicatiemedewerker, Overig (Communicatie)

Onze partners