Zzp’ers en opdrachten vinden elkaar bij KROOTZ

Zoek je een opdracht als zzp’er? Dan moet je het vooral hebben van je zakelijke contacten. KROOTZ is de ideale uitbreiding van je netwerk. Je komt terecht op een platform waar onderlinge communicatie het verschil maakt. Bij KROOTZ praat je rechtstreeks met opdrachtgevers, recruiters en andere zzp’ers. En dat leidt sneller tot de juiste match. Maak nu een account aan!

Persoonlijk dashboard

zzp dashboard

Je krijgt een persoonlijk dashboard van waaruit je al je zaken regelt. Hiermee zoek je passende klussen, leg je contact met interessante KROOTZ-leden, werk je je profiel bij of stel je job alerts via e-mail in.

En blijf je op de hoogte via de social feed. Maar er is meer. KROOTZ helpt je ook bij typische zzp-vragen. Bijvoorbeeld over je administratie of fiscale zaken.

Omdat we zo’n fijn netwerk hebben, zijn er altijd professionals die je advies geven of hun ervaringen als zzp’er delen.

Hét netwerk voor zzp’ers

Waarom je je als zzp’er bij KROOTZ moet aansluiten? Omdat je hier makkelijk in contact komt met zowel opdrachtgevers en recruiters als andere zzp’ers. Je deelt ervaringen, krijgt inspiratie, helpt elkaar, volgt de ontwikkelingen in de markt en ontmoet mensen met wie je zaken gaat doen. De communicatielijnen zijn kort, dus je komt snel tot een deal of een match. 

Verdien geld met je netwerk

KROOTZ is een sterk netwerk met leden en opdrachten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en andere steden van Nederland. We groeien snel. En die groei is hard nodig, want zo profiteer je nóg meer van de voordelen als zzp’er. Daarom is jouw inzet als KROOTZ-zzp’er belangrijk. Als jij in staat bent om meer zzp’ers, interim professionals of recruiters uit je eigen netwerk aan te dragen, dan krijg je daarvoor een beloning van ons. Voor elke zzp’er die via jou een KROOTZ-account aanmaakt, krijg jij een tegoed van €25. Voor elke interim professional krijg je een tegoed van €12,50. Je kunt een tegoed opbouwen tot een maximum van €300.

Maak een gratis account aan

Voor zzp’ers hebben we tijdelijk een speciaal aanbod. Je krijgt nu een gratis PRO account van drie maanden! Dat is de beste manier om het zzp-netwerk van KROOTZ te leren kennen en passende opdrachten te vinden. Met het PRO account krijg je een toppositie in de zzp-database, wordt zoeken nóg makkelijker en vind je sneller de juiste match. Je neemt onbeperkt contact op met andere zzp’ers of opdrachtgevers en je hoeft geen fee meer te betalen bij een match. Na drie maanden wordt je account automatisch omgezet naar een gratis zzp-account.


Onze partners