Trainee / jr. Business IT consultant #KRTZ1274217

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 28 februari 2020
Reageren tot 2 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hilversum
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Salaris €3.000 - 3.500 €2.500 - 3.000 per maand
Branche Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
Het team Business IT Ondersteuning bestaat uit de functioneel beheerders van gemeente en kent 4 Business IT regie functies. Een van deze functies is momenteel vacant en hiervoor wordt geworven. De rol van regisseur is relatief nieuw in de organisatie en nog in ontwikkeling. Onder de verantwoordelijkheden vallen in hoofdlijnen: weten wat er in de business speelt, regie voeren over het aanbod van het team BIO (middelen, capaciteit, kennis, enz.) en senioriteit binnen het team (coaching functioneel beheerders). Om onze regisseurs te ondersteunen bij hun dagelijkse werk en bij het ontwikkelen en verbeteren van de rol van regisseur, zijn we opzoek naar een innovatieve trainee met gevoel voor processen en de verbinding weet te leggen op persoonlijk vlak.

Specifieke taken en verantwoordelijkheden
1. ondersteunen bij of zelfstandig uitvoeren van onderzoeksopdrachten of het maken van impact analyses op het gebied van functioneel beheer
2. helpen vormgeven van een doorontwikkeling van de rol van Business IT Regisseur
3. bijdragen aan het organiseren van de resources van het team. Denk hierbij aan het vormgeven van kanban methodiek, overzicht en inzicht krijgen in werkvoorraad, analyseren van meldingen- en wijzigingenbeheer, enz.

Eisen
1. Tenminste 6 maanden beschikbaar voor 32 uur per week;
2. Te overleggen trainee begeleidingsprogramma vanuit de opdrachtnemer;
3. Een afgeronde WO opleiding 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners