Technisch Adviseur #KRTZ576599

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 mei 2024
Reageren tot 24 mei 2024
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Roermond
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 28 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Senior
ZZP tarief € 95 per uur
Branche Gas | Energie | Water
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven Technisch Adviseur – E/AI

Je wordt in eerste instantie ingezet bij het project GRONST. Dit project omvat de renovatie van de stuwen in de Maas. De nadruk ligt daarbij op het vervangen van de aandrijf- en bewegingswerken, daarnaast worden een aantal machines vervangen waaronder de kraanwagen bij stuw Roermond. Jij hebt minimaal een afgeronde hbo- opleiding in de Technische richting, Elektrotechniek of Industriële Automatisering Locatie:

Voor de functie geldt verder dat verwacht wordt dat je minimaal 2x per week op kantoor aanwezig bent.  Verder dien je er rekening mee te houden dat je gemiddeld minimaal 1x 3 weken, waarvan soms ook buiten kantoortijden, een locatie/object-bezoek dient af te leggen in verband met de werkzaamheden van de Opdrachtnemer.

Opdrachtomschrijving: Als Technisch Adviseur E/IA sluit je aan bij de technische overleggen met de opdrachtnemer, jij bent de expert aan tafel en adviseert zowel de Technisch Manager als dat je gesprekspartner bent van de opdrachtnemer. Je beoordeeld de ingediende ontwerpen aan de hand van de contracteisen, stuurt bij in het ontwerp en uitvoeringsproces indien nodig en woont diverse afnames van de opdrachtnemer bij.

Om deze rol goed te kunnen invullen is dus ruime kennis en ervaring noodzakelijk en moeten expliciet in het CV benoemd zijn, van:

* Elektrotechnische installaties van op afstand bedienbare bruggen/sluizen/gemalen/waterreguleringswerken;

* Industriële automatisering (bediening en besturingssystemen) van bruggen/sluizen/gemalen/waterreguleringswerken;

* Machineveiligheid bij bruggen/sluizen/gemalen/waterreguleringswerken.

De volgende competenties zijn voor deze opdracht van belang:Betrokken, Klantgericht, Overtuigingskracht, Motiverend, Communicatief vaardig (zowel schriftelijk als mondeling), Organisatiesensitiviteit, Adviesvaardig, Samenwerkingsgericht, Flexibel, Daadkrachtig en Doelgericht.

Eisen:

1. Je  beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding in de technische richting (Elektrotechniek, Industriële Automatisering of vergelijkbaar)

2. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare kennis van en werkervaring met E/IA onderhoud van beweegbare bruggen/sluizen/gemalen/waterreguleringswerken in de natte corridor

3. Je bent in het bezit van een VCA-certificaat ‘Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU’ (VOL-VCA)

Ben je geïnteresseerd in deze mooie uitdaging, stuur dan je CV, in WORD format, motivatie en gewenst tarief zo snel mogelijk naar ons toe.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jul 2024    Expertise: Directeur, Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Financial controller, Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 27 jun 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)

Onze partners