Teammanager ICT Services #KRTZ2233544

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 december 2019
Reageren tot 23 december 2019
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Arnhem
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract Deta-vast
Opleidingsniveau HBO, WO
Salaris €5.000 - 5.500 per maand
Branche Industrie
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het team van circa 30 medewerkers, dat zich bezig houdt met de ontwikkeling en instandhouding van databases, software integration (middleware) en CI/CD. Door jouw skills kan je het team motiveren, inspireren en begeleiden bij hun ontwikkeling. Hierdoor wordt het een effectief team dat zich richt op het realiseren van doelen en ambities.

Tevens ben je mede verantwoordelijk voor de veranderopdracht binnen de IT organisatie. Dit is onder andere gericht op een nieuwe manier van werken en het bijbehorende gedrag van medewerkers. Je krijgt energie door een bijdrage te leveren aan belangrijke thema's als Devops, Service Management en ALM (?). Het standaardiseren van processen en de aansluiting in een multi-vendor/sourcing omgeving, inclusief de bijbehorende Governance is gesneden koek voor je.

• Je hebt een Corporate focus, en zoekt actief de samenwerking met de organisatie om schaalvoordeel te behalen;
• Je stelt een afdelingsplan op en formuleert daarin concrete doelstellingen. Vanzelfsprekend zorg je voor de uitvoering en monitoring daarvan.
• Je zorgt voor de ontwikkeling van procedures, werkmethoden en voorschriften en ziet toe op de naleving ervan;
• Je signaleert mogelijkheden voor samenwerking, synergie en efficiency met en tussen andere teams en afdelingen;
• Je rapporteert over KPI's, budget en personele ontwikkelingen aan zowel business proceseigenaren als je de manager Basic IT Services.;
• Je bent een partner voor de Generic en Strategic IT afdelingen en ondersteunt hen in de business ondersteuning (consultancy, operation, projecten)
• Je bent verantwoordelijk voor de middleware/integratie met het onderbouwen van contract en licentie management (Oracle, Microsoft, Puppet, Bitbucket, etc.)
• Je bent het voorbeeld voor de afdeling om de juiste mindset en gedrag te hanteren in lijn met organisatie leiderschap profiel (Connection, Ownership en Courage)

De Teammanager IT Services rapporteert aan de Manager Basic IT Services.

• Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen een klantgerichte IT omgeving die stuurt op kwaliteit én efficiency;
• Je hebt aantoonbare ervaring in het aansturen van een team en het motiveren, inspireren, verbinden en ontwikkelen van medewerkers (recent meer dan 5 jaar);
• Je hebt aantoonbare kennis van database management en software integration (middleware) en automated deployment van deze omgevingen;
• Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Duits is een pre.

Als je tevens onderstaande competenties meebrengt dan is dat zeer welkom:
• Je bent goed georganiseerd, een self-starter, teamplayer, enthousiast en een natuurlijke leider, in staat om het team te inspireren met betrekking tot het veranderprogramma, maximale samenwerking en resultaten;
• Je bent neemt verantwoordelijkheid, je bent resultaatgericht en kritisch op dienstverlening, processen en kwaliteit; altijd op zoek naar verbeteringen en daar actief aan bijdragen;
• Je bent een goede communicator en teamplayer en bent in staat om relaties op verschillende niveaus op te bouwen

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners