Teamleider KCC en Burgerzaken #KRTZ5969475

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 december 2020
Reageren tot 15 december 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hilversum
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Gemeente, Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn tijdelijk op zoek naar een teamleider voor het team Publiek (KCC en Burgerzaken) Als teamleider geef je op inspirerende wijze leiding aan het team en vervul je zowel een aansturende- als een coachende rol. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers, directeur en bestuurders. Je verdeelt het werk en zorgt ervoor dat de werkroosters gemaakt worden, zodat bezetting tijdens openingstijden gegarandeerd is. In de rol van coach voer je regelmatig het gesprek met je medewerkers over welke bijdrage zij gaan leveren en welke resultaten zij bijdragen aan de organisatie doelstellingen, maar ook over hun eigen ambities en persoonlijke ontwikkeling  Jij bent eindverantwoordelijk voor het werk dat jouw team levert. Je stuurt daarbij niet alleen je team aan, maar bent ook inhoudelijk sparringpartner voor je medewerkers en de bestuurders. Voor de ontwikkeling van beleid en kaders op het gebied van burgerzaken ben je eerstverantwoordelijke. Hiervoor zoek je actieve afstemming met de belangrijkste stakeholders.

  • Je bent een stevige teamleider die ontwikkelgericht denkt in termen van dienstverlening en organisatie. Je bent mensgericht en in staat om duidelijk sturing te geven bij voorliggende dilemma’s en personele vraagstukken.
  • Je bent, als teamleider, onderdeel van het Management Team. Vanuit die rol denk je mee over de organisatiebesluiten, draag je deze uit en stuur je op de realisatie van die besluiten.

Naast de reguliere werkzaamheden, loopt er op dit moment een aantal projecten, waarop ook expertise nodig is van de interim teamleider:

  • In maart 2021 zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Vanuit team Publiek wordt dit project aangestuurd en uitgevoerd.
  • Per 1 januari 2021 gaan we binnen de hele organisatie over op een nieuwe telefooncentrale. Dit project is een samenwerking tussen de Informatiemanager en team Publiek.
  • In Q1 2021 starten we de transitie qua overheveling van taken van team VTH naar Publiek (snelservice vanuit de komst van de Omgevingswet).

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Afgeronde opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als leidinggevende op het gebied van Publiek (waaronder minimaal Burgerzaken en KCC) binnen een gemeentelijke organisatie;
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende op het gebied van Burgerzaken binnen een gemeentelijke organisatie;
4. Aantoonbare ervaring met teamontwikkeling (2 referentie-voorbeelden uit de afgelopen 5 jaar);
5. Aantoonbare ervaring als projectleider verkiezingen in de afgelopen 5 jaar.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners