Tactisch Inkoper #KRTZ725647

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 12 juni 2023
Reageren tot 27 juli 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 75 - € 85 per uur
Branche Bouw | Vastgoed
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

OPDRACHTGEVER

Onze opdrachtgever ontwikkelt, plaatst en beheert PV installaties voor o.a. woningcorporaties. Ze zijn in de 10 jaar van hun bestaan flink gegroeid en hebben een nog grotere groeiambitie. Het is een prachtig commercieel bedrijf met een groene drijfveer waar duurzaamheid leeft binnen de organisatie. Vanuit Amsterdam hebben ze projecten door het hele land en verwachten ze dat de komende jaren de productie 1500 daken per jaar naar 7000 daken per jaar te brengen. De organisatie ontwikkeld zich op een hoog tempo, de groei en de verwachte groei eisen ook dat er verder geprofessionaliseerd wordt. Het bedrijf kenmerkt zich door een uitstekende werksfeer, bevlogen werknemers, duurzaamheid en een best wel heel fijn kantoor met een goede vibe.

INKOOP

De inkoop is overzichtelijk georganiseerd en bestaat uit een Tactisch Inkoper (vacature) en een operationeel inkoper. Er kunnen er nog veel stappen gemaakt worden om inkoop naar een hoger niveau te brengen wat ook echt nodig is om aan de toenemende vraag te voldoen. Zo zijn er nog kansen te vinden met het gebruik van het ERP systeem (ZOHO), het verder ontwikkelen van het vendormanagement systeem, supplier development en het verbeteren van de forecasts.

FUNCTIE

Je rapporteert aan de CFO en geeft leiding aan de operationele inkoper. Als inkoper draag je zorg voor de inkoopcontracten om de inkoopactiviteiten voor de projecten te waarborgen en te zorgen voor optimale beschikbaarheid. Daarnaast bewaak en monitor je de volume inkooporders bij de verschillende leveranciers en houd je de gemaakte afspraken in de gaten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze leveranciers en geeft vorm aan het inkoopproces op tactisch en strategisch niveau. Je bent verantwoordelijk voor een inkoopspend van +/- 13 miljoen. Categorieën waar je je mee bezig houdt zijn alle benodigdheden voor PV-installaties, zoals PV-panelen, omvormers en de onderconstructie, daarnaast houdt je ook bezig met de onderaannemers.

Je voert structurele verbeteringen door binnen de inkoopprocessen en onderhandel je met (internationale) leveranciers over prijzen, levertijden en overige condities. Er kan hier kan veel winst behaald worden, de huidige overeenkomsten zijn redelijk, maar er moet veel voor gefinancierd worden wat natuurlijk ongunstig is voor de cashflow.

Verder sluit je contracten af en houd je deze up-to-date, evalueer je periodiek de samenwerking met je leveranciers en beoordeel je dit kritisch. Ten slotte beheer je de risico’s en bewaak je de balans tussen prestatie en prijs.

PROFIEL

· HBO werk en denk niveau
· Tactisch Inkoopervaring in een soortgelijke omgeving
· Technische affiniteit
· Ervaring met zonne-energie/ pv markt
· Commerciële kansenpakker
· Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners