Strategisch Communicatieadvsieur #KRTZ1594906

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 31 januari 2020
Reageren tot 5 februari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 16 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Salaris €4.000 - 4.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Geplande data selectiegesprek(ken): Week 7

Taakomschrijving
De taken omvatten het ontwikkelen communicatiestrategie met plan van aanpak, inzet middelen en planning. Hierbij zoek je (pro)actief de samenwerking met de opdrachtgever.

Daarnaast het ondersteunen van de positionering van het programma door de ontwikkeling van kernboodschap(pen) toegespitst op de verschillende doelgroepen en een visuele uitstraling, Vorm geven aan een (integrale) communicatie kalender ten behoeve van synchroniseren communicatie van de ketenpartners rondom de invoering van de wet. (Proces) begeleiden van een werkgroep Communicatie. Mede opzetten interne communicatie: nieuwsbrief, bijeenkomsten, etc.

Gewenste profiel
De Strategisch Communicatieadviseur is een senior adviseur, gekneed in het communicatie vak. Hij/zij is sparringpartner voor de Implementatiemanager voor wat betreft de communicatieve uitdagingen van het programma. Hij/zij wordt daarbij gedreven door de publieke zaak en het maatschappelijk belang.
De kandidaat is in staat om met creatieve oplossingen te komen en tot duurzame resultaten. Begrippen als stakeholdermanagement, interne/externe alignment, omgevingsanalyse, strategievorming, netwerkvorming, doen, spiegelen, meewerken, coachen, analyse/advies, project- of procesmanagement typeren de gezochte kandidaat. 

Vanuit jouw visie op communicatie en helicopterview benader je communicatievraagstukken integraal en doorzie je verbanden. Je weet complexe materie te vertalen tot de kern en je geeft betekenis aan zowel interne als externe ontwikkelingen.

Je bent een snelle denker en vlotte doener. Sterk in het schrijven van heldere plannen én de uitvoering hiervan. Je houdt van aanpakken en schrikt niet van meerdere deadlines tegelijk. Een echte netwerker die het vermogen heeft om over de grenzen van het communicatie gebied te kijken. Voor de stakeholders ben je een stevige gesprekspartner en ben je in staat om hen op positieve manier te beïnvloeden.
Kortom: Pragmatisch, oplossingsgericht, positief kritisch en organisatiesensitief.
 

Eisen
•    In het bezit van een HBO/WO-diploma
•    Direct beschikbaar
•    Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de publieke sector (overheid)
– Aantoonbare ervaring met communicatie gericht op het verbinden van een diversiteit aan samenwerkings-/ketenpartners
– Aantoonbare ervaring in acteren in een politiek en bestuurlijk complexe omgeving
– Aantoonbare ervaring met strategisch communicatiewerk
– Kennis van en visie op recente ontwikkelingen binnen het communicatiedomein ‘Marketing en communicatie binnen het publieke domein’.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Meppel    Uiterste reactiedatum: 19 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners