Solution Architect Digital Marketing #KRTZ8828174

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 28 maart 2023
Reageren tot 29 maart 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 december 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 94 - € 112 per uur
Salaris €7.000 - 7.500 per maand
Branche Retail, Zakelijke dienstverlening, Logistiek | Vervoer

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Functie/Opdracht: Solution Architect Digital Marketing

Locatie: Utrecht / Thuiswerken
Startdatum: 01-05-2023
Einddatum: 01-12-2023
Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 36
Uiterlijk aanbieden voor: 29-03-2023 – 08:00u
Selectiegesprekken zijn op: worden z.s.m. ingepland na de sluitingsdatum
Maximum all-in tarief: € 112,00 excl. btw

____________________________________________________________________________________________

Dit ga je doen
We zijn continu bezig met het verbeteren van de ervaring van onze dienstverlening. NS heeft zich ten doel gesteld een brede mobiliteitsaanbieder te worden en ons mobiliteitsaanbod in Nederland voor iedereen onder handbereik te brengen. Om deze transformatie te realiseren investeren we in het verbeteren van de digitale ervaring van onze reizigers, en investeren daarmee ook in een effectief en kwalitatief hoogwaardig IT landschap dat gebruik maakt van hedendaagse technologie en processen.
Als solution architect digital marketing ga je aan de slag bij het cluster Reizigers. Je bent daar verantwoordelijk voor de architectuur van alle marketing gerelateerde processen en systemen, gebundeld in de domeinen inspiratie en activatie. Je maakt de vertaling van de referentie- en domeinarchitecturen zoals die op enterprise-niveau zijn ontworpen naar solution niveau en kaders voor de teams. Je zorgt met advies en begeleiding dat de teams weten wat ze op korte en lange termijn kunnen doen om hun producten optimaal af te stemmen op de behoefte van onze reizigers en de business.
Ook heb je expertise en ervaring met informatiemodellering en heb je visie en kennis over de domein-overstijgende aspecten van onze technologie. Als architect zorg je ervoor dat de teams de business doelen kunnen vertalen in functionaliteiten binnen de kaders van NS, waarbij de procesketens vaak over meerdere teams heen vallen.

Hier ga je werken
Ons hoofdkantoor in Utrecht is normaliter jouw thuisbasis, maar we werken ook een gedeelte van de week thuis.
Je gaat werken bij het dynamische organisatieonderdeel ComIT, waar Commercie en IT op een agile wijze hand in hand samenwerken. Bij ComIT streven we naar excellent presteren en wendbaarheid. Continue leren, ontwikkelen en verbeteren door zowel ComIT als de medewerkers die er werken om zo in een voortdurend veranderende omgeving aan steeds veranderende behoeftes van onze reizigers te blijven voldoen.
ComIT is een organisatieonderdeel van NS Reizigers. De focus van de activiteiten van NS Reizigers ligt op het realiseren van kwalitatieve vervoerscapaciteit, goede service en informatie, aantrekkelijke reisproducten, een hoogwaardig veiligheidsprofiel en de transformatie richting mobiliteitsaanbieder. In dit kader werken we binnen ComIT bijvoorbeeld aan producten als NS Flex en de NS Business Card en informatiediensten als NS.nl en de NS-app.
 

  Dit neem je mee:

  • Je hebt minimaal hbo/wo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 4 jaar ervaring als Solution Architect in een Digital Marketing omgeving, bij voorkeur bij service-gerichte of commerciële organisaties;
  • Je hebt actuele en aantoonbare ervaring met en kennis van Digital Marketing specifieke oplossingen zoals campaign management, customer analytics tooling, 360 customer view;
  • Je hebt kennis en ervaring in de huidige markt van Digital Marketing oplossingen en ontwikkelingen;
  • Het designen van Digital Marketing architecturen met bestaande en nieuwe technologie en oplossingen;
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met RFI en RFP processen;
  • Je opereert op het snijvlak van processen en techniek en kunt de brug slaan tussen de business wensen van Marketing teams en de benodigde onderliggende (technische) IT oplossingen;
  • Je spreekt de taal van de business, maar je bent ook gesprekspartner voor de teams die verantwoordelijk zijn voor de onderliggende IT-platformen.
  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 8 jun 2023    Expertise: Data analist, Business analist, Data engineer, Overig (ICT - Data & Analyse)
  Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2023    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2023    Expertise: Data analist, Data engineer, Data consultant, Data manager, Overig (Sociaal Domein), Overig (ICT - Data & Analyse)
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 11 jun 2023    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Sociaal Domein), Overig (Administratief)

  Onze partners