Servicedesk medewerker (tijdelijk) #KRTZ9519711

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 18 februari 2020
Reageren tot 20 februari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amersfoort
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 53 per uur
Salaris €2.500 - 3.000 €2.000 - 2.500 per maand
Branche ICT, Techniek | Engineering
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als Support Engineer zet je jouw kennis en ervaring in bij het oplossen van vragen en problemen van het online platform. Deze functie richt zich op skilled support met betrekking tot allerlei ontwikkel-tooling. Dit betreft de producten zoals Jira, Confluence, Bitbucket, Nexus Repository Pro, Azure DevOps, Jenkins, SonarQube, Slack, Azure DevTestLabs, Enterprise Architect en Azure Active Directory.Vragen die gesteld worden kunnen technisch complex zijn en ontstijgen het niveau van een 1ste lijn supportmedewerker.
 
Voor de registratie van support tickets wordt er gebruik gemaakt van een Servicedesk applicatie. Tickets komen ook binnen via andere kanalen. Het team verdeelt de supporttaken onderling; het TOPAAS Supportteam is een Agile team van alleskunners, die niet bang zijn de handen vuil te maken en zowel eenvoudige als complexe zaken samen aanpakken. Je werkt nauw samen met de overige leden van het team om de TOPAAS ontwikkelstraat beschikbaar te houden voor onze gebruikers. Een ander deel van het werk bestaat uit het uitrollen en beheren van ontwikkel-tooling voor de diverse ontwikkelteams en het aan- en afmelden van gebruikers.
 
Een goede kennis van de eerder genoemde tooling, de samenhang en processen van de ontwikkelstraat is een must, evenals de instelling om buiten je eigen comfortzone te durven treden. Je levert actief een bijdrage aan het verbeteren van de dienstverlening en fungeert als eerste aanspreekpunt voor ruim tweeduizend (veelal technische) gebruikers. Je hebt dan ook een sterke drive om gebruikers te voorzien van goede informatie en ondersteuning en zoekt daarbij het liefst direct persoonlijk contact.
Je werkt intensief samen met de andere teamleden, zoals de TOPAAS coaches om de gebruikersondersteuning en begeleiding te optimaliseren, en de devops-engineers als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, bugfixes of andere wijzigingen in het platform. Samen met de Product Owner verzamel je de gebruikersbehoeftes om invulling te geven aan de roadmap.
 
Je werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

 • Oplossen van vragen en problemen van IT-ers die gebruik maken van het TOPAAS platform.
 • Uitvoeren van gebruikers- en (functioneel) beheer voor alle producten binnen het TOPAAS platform.
 • Zorgen voor toegankelijke, actuele en correcte informatie in de kennisbank.
 • Kennis opbouwen en onderhouden betreffende de producten in het TOPAAS platform.
 • Verantwoordelijk voor Incident en Change Management; analyses, post-mortems, communicatie en aansturen van oplosgroepen.
 • Proactieve communicatie met gebruikers, partners en leveranciers.
 • Speciale projecten: soms valt een hulpvraag buiten de normale kanalen en afhandeling, en is een specifieke ondersteuning nodig. Opzetten van een test en reproductieomgeving kan hierbij horen.
 • Participeren in daily stand-up, retrospective meetings en andere teamactiviteiten binnen de Kanban structuur.
 • Regelmatig de eigen werkzaamheden, effectiviteit, processen etc. evalueren en optimaliseren.

Dit neem je mee

Je bent heel goed bekend met de wereld van software ontwikkeling en bijbehorende tooling. Daarnaast heb je al enkele jaren ervaring met het leveren van technische ondersteuning aan (IT) gebruikers en het coördineren van incidenten en change-requests. Je bent een echte teamspeler;  je kunt je makkelijk inleven in een ander en neemt liever direct persoonlijk contact op dan het sturen van een mail. Je zet je technical writing skills wel graag in om kennis vast te leggen en te verspreiden in onze kennisbank en blogposts.
 
Daarnaast heb je:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding
 • Aantoonbaar minimaal 2 jaar ervaring met het leveren van technische ondersteuning aan (IT) gebruikers en het coördineren van incidenten en change requests
 • Aantoonbare support- en gebruikservaring met Jira / Confluence / Bitbucket / Jenkins / SonarQube / Microsoft Azure DevOps of vergelijkbare producten
 • Ervaring met onderstaande onderwerpen is een pré:
 • Azure Active Directory;
 • Microsoft Windows Server en/of Linux omgevingen;
 • Powershell scripting.
 • Sparxs Systems Enterprise Architect of vergelijkbare product;
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners