Senior UX Researcher #KRTZ6643899

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 31 mei 2021
Reageren tot 1 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Eindhoven
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 86 per uur
Branche Techniek | Engineering
Verlenging Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als Senior UX Researcher ben je verantwoordelijk voor het begrijpen en accepteren van de behoeften van klanten en gebruikers bij de ontwikkeling van softwareproducten voor professionals.

Je wordt uitgedaagd om User Research en Validation-praktijken te introduceren en toe te passen in onze bestaande Agile SW-ontwikkelingsprocessen, in communicatie en samenwerking met UX-ontwerpers en andere belanghebbenden.
Als Senior Usability Researcher wordt van je verwacht dat je de UX-competentie helpt om User Centered Design te implementeren en te pionieren in een sterk technologiegedreven bedrijf.
Als onderzoeksspecialist bent u gepositioneerd om zowel de uitgelokte behoeften van de klant als het (potentiële) concurrentievoordeel van ons product beter te begrijpen dan de meeste anderen. Om deze reden wordt van u verwacht dat u een sterke beïnvloeder bent voor de zakelijke waarde van het product.

Functieomschrijving
De kern van je werk bestaat uit het ontwerpen, uitvoeren en analyseren van kwantitatief en kwalitatief gebruikersonderzoek en validatie voor complexe datagedreven procesontwerpproducten. Je doet concrete aanbevelingen voor verdere productontwikkeling. Je werkt samen met UX-ontwerpers, productarchitecten, klantenservice en ontwikkeling en engineering (D&E) om ervoor te zorgen dat de bevindingen van je onderzoek worden geïntegreerd en dat we de juiste producten voor onze klanten creëren, met de kwaliteit die ze nodig hebben.
Daarnaast ga je pionieren om gebruikersonderzoekspraktijken te ontwikkelen en in te bedden in onze productontwikkelingsprocessen.

Te leveren producten:
– Het leveren van hoogwaardige persona's en beschrijvingen van typische klantomgevingen
– Ontwerpen, uitvoeren en analyseren van kwantitatief en kwalitatief gebruikersonderzoek
– Ontwerpen, uitvoeren en analyseren van validatiestudies voor UX designs en productconcepten
– Synthetiseer en communiceer onderzoeksresultaten om zakelijke beslissingen te informeren door middel van rijke verhalen via presentaties, rapporten, workshops en andere nieuwe, creatieve benaderingen die u bedenkt.

 

Functie eisen

 

– Bachelor of Master diploma in interactieontwerp, mens-computerinteractie, psychologie, cognitieve wetenschappen of gelijkwaardig.

 

– 8+ jaar relevante gebruikersonderzoekservaring in een bedrijfsomgeving.

– Eerdere ervaring met het aansturen van onderzoeksprogramma's die een blijvende impact hebben gehad op product- en ontwerpbeslissingen.

– Eerdere ervaring met het doen van onderzoek in Europa, de VS en Azië is een sterke pre.

 

 

Persoonlijke vaardigheden

– Je bent van nature nieuwsgierig en leergierig

– Je bent een effectieve communicator die bereid is zichzelf te bewijzen in een bedrijf met zeer getalenteerde en eigenzinnige individuen

– Je bent in staat om snel en pragmatisch te handelen terwijl je het overzicht op hoog niveau behoudt, je behoudt een positieve mindset ongeacht de uitdaging

– Uitstekende onderzoeks- en analysevaardigheden.

– Empathische geest waarmee je in de schoenen van de gebruiker/klant kunt stappen

– Praktische kennis van softwareontwikkelingsprocessen

– Samenwerkende teamspeler

– Onafhankelijke, zelfgemotiveerde, proactieve denker

– Vaardigheid in het Engels

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 6 mrt 2024    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 2 mrt 2024    Expertise: Projectbeheerser
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 6 mrt 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)

Onze partners