Senior BI-Specialist #KRTZ3084988

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 januari 2023
Reageren tot 19 januari 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Groningen
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 23 april 2024
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau HBO
Branche ICT, Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Heb jij als BI-specialist een ruime ervaring met het ontwikkelen van datawarehouses en word jij blij van het inrichten van ETL-processen, creëren van de juiste rapportages en het vertalen van informatiebehoefte naar een concrete BI oplossingen? Werk je graag in teamverband aan een gemeenschappelijk doel en durf je over je eigen grenzen heen te kijken? Stel je voor dat je de ruimte krijgt om je creativiteit toe te passen en te experimenteren, het team mee te nemen in je enthousiasme.

Je hebt verschillende relevante I(CT)-vakopleidingen afgerond, waardoor je de taal en thema’s van de informatie-/ICT-experts begrijpt.
Bijv. opleidingen op het gebied van business intelligence, DMBOK, BI Tooling Fundamentals / Advanced.

Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op een of meerdere van de volgende aandachtsgebieden:

Je hebt adviesvaardigheden en bent in staat op verschillende niveaus binnen de organisatie te communiceren, zowel binnen de primaire- als ondersteunende processen.
Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat om in korte tijd met verschillende disciplines tot een richting of resultaat te komen.
Je bent in staat collega’s mee te nemen in de verandering die noodzakelijk is voor de digitale ontwikkeling.
Je beschikt over een flinke dosis flexibiliteit, creativiteit. Je weet van aanpakken en bent een echte teamplayer.
Spreekt bovenstaande je aan, reageer dan!

Eisen
HBO werk- en denkniveau
Ruime ervaring met en kennis van Business Intelligence & Datawarehousing (5 jaar)
Ruime kennis en werkervaring met ETL tools (bv Informatica-Powercenter), reporting tools (bv Business Objects) en SAP (5 jaar)
Kennis van en ervaring met SQL server (5 jaar)

Wensen
Kennis van en ervaring met Scrum en Agile werken kennis van en ervaring met dimensioneel modelleren Kennis van en ervaring met Jira Kennis van en ervaring met Datakwaliteitprocessen
Kennis / ervaring met SAP ECC/CRM Ervaring met ABAP's Ervaring met Powercenter

Competenties
o Gericht op resultaat, van de BI-specialist wordt verwacht dat hij zich committeert aan het behalen van het afgesproken resultaat.
o Communicatief vaardig en zelfstandig, scrum brengt veel team-communicatie met zich mee. Van de BI-specialist wordt verwacht dat hij deelneemt aan die team-communicatie, o.a. in het elkaar op de hoogte houden van werkzaamheden (standups) o Vormgever/uitbouwer, in staat zijn om op basis van zijn ervaring mee te helpen om de kwaliteit van de BI-productenn te verhogen.
o Technisch/functioneel schakelen, de BI-specialist moet in staat zijn functioneel te overleggen met ontwerpers en testers van de informatieproducten. De BI-specialist moet daarbij in staat zijn om de vertaling van functioneel naar techniek te kunnen maken.
o Multidisciplinair, naast het zelf realiseren van informatieproducten wordt van de BI-specialist verwacht dat hij producten van teamleden kan reviewen en een bijdrage kan leveren aan het ontwerp van informatieproducten en inhoudelijk kan discussiëren over (gerealiseerde) oplossingen en werkwijzen.
o Kritisch op eigen functioneren en het functioneren van het team. In teamverband kunnen reflecteren tijdens de refinements, opbouwend kritiek kunnen leveren én ontvangen tijdens de sprints en de bijbehorende retrospectives.
o Adaptief vermogen, de BI-specialist moet in staat zijn om zich specifieke business kennis snel tot zich te kunnen nemen waardoor hij/zij in korte tijd snel kan meedraaien in het team.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners